søndag den 3. maj 2009

Forår


Vi har som sædvanligt haft lidt travlt i denne uge. Ugen har bl.a. budt på korstævne for Louise. Et fint arrangement, hvor skolekor fra Hørsholm og Karlebo samt musikskolens kor mødes en hel dag på en af kommuneskolerne. De øver så og opfører stykket om aftenen, hvor forældrene kan beundre deres afkom. Jeg var på vagt, så faderen kom, så og optog barnet.

Min vagt var temmelig travl, så fredag blev tilbragt på terrassen i det dejlige solskinsvejr. Vi fik besøg af en af Louises klassekammerater og hans familie. Hans mor og jeg er begge ivrige strikkere, så pindene glødede.

Lørdag havde vi gæster, men nåede da lidt havearbejde først. Søndag har Louise været i Zoo med spejderne og vi har lavet forefaldende arbejde herhjemme.
Jeg har også fået lavet lidt strikkearbejde:
Endnu et par strømper:
Mønster: Klassisk rib 2x2
Garn: Opal, købt på E-bay.
Pinde: Yndlings nemlig Knit-pick Harmony 2½ 15 cm, det er de bedste.
Hot or Not: Tja, gave, så det vides ikke.
Og en bluse til Louise:
Mønster: Selvkomponeret efter inspiration fra Liselotte (www.slagtenhelligko.dk) med vævemønster, raglan strikke oppefra.
Garn: Debbie Bliss angora/silk i farven Teal, købt på E-bay.
Pinde: Knit-Picks nr. 5
Hot or Not: Louise er ganske tilfreds, og det bliver en dejlig varm vintertrøje.

7 kommentarer:

Marianne sagde ...

Åhhhh ja - spørg lige om du ikke har suset rundt som altid. Hvad jeg laver på en uge det gør i på en weekend. Jeg elsker også knit-picks sokkepinde 2.5 - så vi er vist to.
Hvor er Louise altså en meget smuk pige.....

Lisbeth sagde ...

Tak, jeg vil vise hende din kommentar. Hun er i den alder, hvor der er meget galt, og så hjælper det ikke så meget at forældrene synes, hun er ok. Jeg synes også, vi suser lidt for meget rundt, men det er svært at få sat farten ned.

Janne sagde ...

He-he - det er lige før min datter også er med på billedet fra korstævnet. Synd du gik glip af det, det var virkelig fantastisk og en af de ting, som man (shhh!) måske ikke er mest oplagt til en torsdag midt i spisetiden, men som så bliver fantastisk. Måske vi mødes til næste års korstævne ;-)

Lisbeth sagde ...

Jamen det var da sjovt. Og jeg håber, jeg kan høre det næste år. Louise vil i hvert tilfælde også gå til kor næste år, så muligheden foreligger.

Madame sagde ...

Det er nogle smukke ting du har strikket - jeg kan godt forstå, at Louise er tilfreds! Men det var lidt synd, at du ikke kunne være med til korstævnet.

Septemberliv sagde ...

Faldt lige over din blog og ser næsten som det første af din datter også var i Zoo d. 3/5, som spejder. Jeg var der sammen med de mikroerne jeg er assistent for.

Håber hun syntes det var sjovt. Det er jo en temmelig blå fornøjelse :0)

Lisbeth sagde ...

Jo, Louise havde en rigtig dejlig dag i zoo. På søndag skal hun til Oak City Rally, det bliver også sjovt. Spejder er en suveræn fritidsbeskæftigelse.