søndag den 24. maj 2009

Oak city rally

Mens resten af familien sumpede, strikkede og ryddede lidt op, deltog Louise i Oak city rally, som er en årlig tilbagevendende begivenhed i spejderverdenen. Traditionen tro bygger spejderne først deres sæbekassebil, som de så deltager i Oak city rally med. Der er konkurrenceløb og hyggeløb. Distancen er 10 km, og Louise havde valgt at deltage i hyggeløbet, hvor der drejer sig om at deltage, men ikke nødvendigvis være den hurtigste. Louise var på et firemandshold, som var det langsomste hold. Der uddeles både præmier for hurtighed og det "kunstneriske indtryk". Bent Byg deltog også med et tremandshold og et femmandshold. Desværre var vejret ikke det bedste, så det var nogle temmelig snavsede og halvkolde spejdere, der kom hjem, men de havde haft en forrygende sjov dag, og det er det vigtigste. Louise var helt høj, da hun kom hjem. Skægt at tænke på, at vi nærmest måtte tvinge hende til at melde sig. Heldigvis sagde hun pænt tak for at vi havde insisteret på hendes deltagelse.

Nu starter ugen så lige om lidt. To tilkaldevagter, men fri i pinsen, så jeg klager ikke. Jeg håber bare på lidt bedre pinsevejr, for mine krukker trænger til lidt opmærksomhed og måske lidt nye sommerblomster... Og Claus' haveprojekter har holdt pause siden torsdag.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Der fik du lige mig tilbage til min spejdertid - gad vide hvorfor jeg ikke holdte ved? Jeg gad godt at bygge en sæbekassebil i dag :-)

Tigerdyretclaus sagde ...

Der er skam også en klasse for forældre, hvor der er en del begejstrede deltagere, der bygger de særeste indretninger.