tirsdag den 21. juli 2009

1 års fødselsdag

Bloggen har holdt sin første fødselsdag, og det helt ubemærket. D. 18.7.08 startede jeg med at skrive på bloggen, og med god hjælp af Claus er det lykkedes at udgive 177 indlæg. Dette skyldes vores dejlige tur til New Zealand i jan-feb og marts. Nu er vi så tilbage i hverdagen, travl og god, men uden det store at fortælle på en blog. Så der kommer altså ikke 177 indlæg i løbet af næste år. Men jeg er glad for bloggen, og glad for den verden, der har åbnet sig via blogge/håndarbejde mm. Vennekredsen er blevet udvidet, dejligt.

Næste milepæl er på tirsdag, hvor vi har sølvbryllup. Der er åbent hus fra kl. 7-10, og vi er spændte på, hvor mange, der ikke er på ferie.

Louise er stadig på Blå Sommer. Hun stortrives, og vi savner hende, så vi ser frem til torsdag, hvor hun kommer hjem.

Der var besøgsdag i søndag, og Claus kørte til Sønderjylland for at besøge hende. Jeg var på vagt, men har set billeder og hørt ham berette. De har bare en god oplevelse. Der er lavet en hjemmeside, hvor man kan læse mere om Blå sommer: http://dds.dk/blaasommer

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Tillykke, tillykke!! Jeg når ikke altid at kommentere, men jeg nyder især de mange billeder fra jeres rejser, som at være der selv!

Lisbeth sagde ...

Tak for rosen. Vi fortsætter med at fotodokumentere rejserne, som faktisk er alt for få efter min mening. Jeg rejste gerne lidt oftere, men det koster jo, og så tager den indtægtsgivende aktivitet rigtig meget tid.

Laila: sagde ...

Tillykke bäde med bloggen og det forstäende sölvbryllup.

Knuser herfra