lørdag den 19. september 2009

Lidt strik, foredrag mm

Tiden er som sædvanligt fløjet afsted med arbejde og lidt fritidsfornøjelser.

Sidste fredag var jeg til fest med min folkeskoleårgang. Sjov oplevelse. Jeg har mødt to i de mellemliggende år, så de fleste havde jeg ikke set i 35 år... Det er lang tid. Jeg kunne heller ikke genkende nogle, ej heller huske navnene. Det hjalp, da jeg så de gamle klassebilleder igennem. Det var en hyggelig aften, og rart at gense dem.

Lørdag var Dorthe og jeg til strikkecafé på Ninas naturcafé. Vejret var perfekt, og vi hyggede os. Søndag var jeg på loppemarked for at få ryddet lidt ud i gemmerne, og om eftermiddagen var vi på besøg i Roskilde. En dejlig weekend.

Tirsdag aften var Dorthe og jeg på Gentofte hovedbibliotek til foredrag med Vivian Høgsbro. Det var interessant at høre om hendes USA ture. Interessen for strikning er meget større derovre, og det var godt at høre om de forskellige foredrag/kurser mm, hun havde holdt derovre.

Vi så også en del af hendes design, det var altså lækre sager. På et tidspunkt skal jeg også kaste mig ud i dominostrikning, det ser sjovt ud.Jeg har også fået færdiggjort lidt strik:
Amaya af Sanne:

Faktaboks:

Mønster: Amaya, dejligt let at gå til, ingen strikkesudoku her.Pinde: Knit-pro 4, dejlige pinde.
Garn: Natursilke fra Marianne Svit. Hmm, dejligt at have på, men selvfølgelig ikke spor elastisk. Spændende hvordan det ter sig efter vask. Knapper fra Birthe Sahl købt på kunsthåndværkermarked.
Hot or Not: Hot-hot. Klædelig model, rar at have på, så det må blive et hit.

Ingen kommentarer: