søndag den 6. september 2009

Sølvbryllupsfest


Nå, nu har jeg lige en pause i vagter-arbejde mm, så jeg kan få lavet et indlæg om vores fantastiske weekend. Det er allerede 2 uger siden, men sådan går det, når hverdagen er travl.
Vi holdt festen på Møllelejren (http://mollelejren.dk), som ligger helt vidunderligt i Asnæs. Oplægget var, at "vi ville fejres", så deltagerne var i aller højeste grad selv med til at gøre festen og weekenden til en stor oplevelse. Vi var meget heldige med vejret, varmt og masser af solskin. Så der var rig mulighed for at nyde naturen. Mange gik ture, og en del var i vandet lørdag eftermiddag.
Børnene nød omgivelserne både med "jorden er giftig" banen samt de dyr, der er i lejren. En lama, 2 heste og 3 geder.
Lørdag eftermiddag dansede vi Square dance. Det var sjovt og lærerigt. Kirsten er forrygende som Call'er, der er mulighed for en ny karriere.
Desserten lørdag aften var en formidabel bryllupskage, købt hos Markus Grigo, http://grigo.dk
Det var der vist ikke råd til ved vores bryllup.
Lørdag aften var Rasmus toastmaster, det er han rigtig god til, så slagets gang blev styret med fast hånd. Alle så ud til at hygge sig, maden var god og vellavet (det havde gæsterne stået for), og der manglede intet.
Vi måtte også op på stolene til de traditionelle kys...

Efter middagen dansede vi Square dance igen, denne gang efterfuldt af Les Lanciers. Det gik da bedre end i november, men vi må have nogle genopfriskelses kurser, for ikke alle kan huske de fem ture helt godt. Sjovt var det alligevel. Claus og jeg fik danset bryllupsvals, så traditionerne blev holdt. Og Claus fik klippet sokkerne itu, heller ikke det skete for 25 år siden.... Så vi blev fejret efter alle kunstens regler.

Vi havde en utrolig dejlig weekend med tid til afslapning og hygge, præcis som vi ønskede det. Vi må jo konstatere igen, at vi har verdens bedste venner og familie, tak til alle.

3 kommentarer:

Mariann sagde ...

Du får lige et forsinket tillykke med sølvbrylluppet !
Dejligt at læse om jeres hyggelige weekend/fest.

Laila: sagde ...

Skönt at höre om.

ja, vi ses da?! Om 14 dage er jeg allerede i Danmark, sä hvis du har tid, sä har jeg!

Marianne sagde ...

Åh sikke en dejlig fest - ikke kun i billeder men også i minderne.....