fredag den 25. september 2009

weekend = arbejde

Det har været en god, omend travl uge. Jeg har haft besøg af Laila, som nu sidder på Fanø.... Lidt misundelig er man vel altid. Men vi havde to rigtig gode og hyggelige dage. Først kom Laila og hendes børn herop, hvor vi havde en afslappende og god dag. Laila fik vundet mange kilo garn op, så der var ikke så meget strikketid for hende. Jeg fik da lavet lidt. Jeg blev også forkælet med det dejligste garn fra Zauberball, blødt og skønne skønne farver. Det skal omsættes til tørklæde til moi.
Torsdag tog vi en bytur. Og da jeg kommer temmelig sjældent til København, nåede vi en masse. Jeg startede hos tandlægen, fortsatte på gåben gennem byen, mødte Laila, og så travede rundt i byen på kryds og tværs. Vi fandt de sjoveste gamle butikker i sidegaderne. Vi fik shoppet lidt undertøj, lidt sko, lidt blade, te og andre fornødenheder. Vi besøgte et par garnbutikker eller tre, og var meget artige, intet garn blev lukket ind i de respektive samlinger. Jeg var i Sommerfuglen for første gang, åh det er da godt nok en lækker butik. Der vender jeg klart tilbage. En rigtig dejlig dag.

I dag har jeg været på arbejde, men til gengæld er vi blevet forkælet herhjemme. Louise og en veninde skulle lave spejderhjælp, hvor de skal tjene penge. De har samlet æbler, luget i haven og lavet mad. Lækker kartoffel/porre suppe med hjemmebagte flûtes og æbledessert, uhm.

I morgen står den så på arbejde igen igen.

3 kommentarer:

Mariann sagde ...

Dejligt at i har hygget jer allesammen. Jeg må altså også have arrangeret et besøg i Sommerfuglen, næste gang niecerne skal besøges :-)

Dorthe sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud! Eneste men: jeg ville gerne have været med! Håber der bliver tid næste gang Laila er i byen.Og så kunne det være, at man skulle få gjort noget ud af besøge strikkesteder i nærheden, i stedet for hele tiden at sukke over, at "alt det spændende findes i Jylland"!

Laila: sagde ...

Ja, det var et par dejlige dage, det har det gode selskab jo over sig... ;o)