søndag den 27. september 2009

Søndagsoprydning

Efter en usædvanlig rolig vagt kunne jeg deltage i den fælles skuroprydning. Vi deler skur med naboen, og der kan være mange gode sager i det skur. Så vi er nødt til lidt oprydning og stabling hvert efterår, når havemøblerne skal i hus. Men det er dejligt at få ordnet terrassen, så vi nu er klar til efterårsvejr og vinteren.

Efter skuroprydning havde jeg tid til lidt arbejde ved computeren, før der var afslapning i sofaen. Jeg er også i gang med at overveje, hvad jeg vil tage med i næste weekend, hvor jeg skal til strikkefestival i Svendborg. Det glæder jeg mig meget til, så må vi se, om det kan leve op til forventningerne. Det bliver i hvert tilfælde godt at få sat ansigt på de mange, jeg kender gennem deres blogge.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Uha - du skal glæde dig til Svendborg. Hvis det bliver bare trekvart så hyggeligt som Fanø.....
Jeg fik ikke sat ansigt på så mange, men generelt var det som en paralelverden befolket af mennesker fra billederne i strikkekataloger og -bøger.
Desuden bringes lige en advarsel:
"De" (garn-pushere) har åbenbart ofte "gode tilbud" på festivaler, og specialtrænet garn, der ligefrem hopper på folk. Så sig ikke, du ikke var advaret på forhånd, når du på mandag sidder og kigger undrende på de 5 kg, der sneg sig med dig hjem!

Lisbeth sagde ...

Jamen jeg glæder mig også... Og det er jo ikke fordi garnlageret er nær tømt, men lidt kan man vel altid bruge.
Det er lidt Harry Pottersk med sådan en parallelverden. Det oplevede vi også på krydstogtet i Asien.

Merete sagde ...

Lisbeth, jeg går også og tænker over hvilke strikketøj der skal med. Der skal jo mere end et med.
Jeg har også store forventninger, da det også er første gang for mig.
Vi ses fredag
Merete