fredag den 20. november 2009

Ah fredag!Jeg fik valket huen og stykkerne til vesten i går. Jeg skal helt klart øve mig lidt mere i den disciplin!Det var meget, meget småt, da det kom ud af vaskemaskinen, men efter hiv og træk (måtte have hjælp af den store, stærke mand), blev det lidt større. Huen er faktisk rigtig god, for den passer under en cykelhjelm, jubiii. Så jeg starter nok en lidt større produktion mhp julegaver.
Faktaboks:
Garn: Supersoft fra Marianne Svit i aquamarine.
Mønster: Bente Rønberg fra kursuskompendiet
Strikket på maskine

Til gengæld ved jeg ikke, om vesten bliver brugbar, men nu syr jeg den sammen, og så må vi se.
Faktaboks:
Garn: Lucca Fino købt hos Vivian Bendix
Mønster: Fra Bente Rønberg igen.
Strikket på maskine.

Ellers holder vi klassefest i aften, sammen med nogle andre forældre, så vi stod i aftes og producerede lasagne til den store guldmedalje. Børnene glæder sig meget, og har snakket en del om festen i dag i skolen.
Jeg glæder mig til weekenden. God weekend til alle andre.

1 kommentar:

Laila: sagde ...

Og en god weekend til jer!