mandag den 23. november 2009

juleforberedelserne er startet så småt

Så er den traditionelle juleforberedelse startet. I morgen skal jeg på julegaveindkøb med en god ven. En årlig tilbagevendende tur, hvor dankortet ryger i fryseren bagefter... Men det minimerer decemberstresset.

Vi har ellers haft en god weekend med masser af hygge.


Fredag aften var vi med til at holde fest for Louises klasse. Et godt koncept, hvor 6 forældrepar hjælpes med at arrangere en fest ( i stedet for fødselsdag). Børnene er selv med til at planlægge, lave mad og arrangere lege mm. Forældrene sad i kælderen og hyggede sig, mens børnene dansede og sang i køkken/alrummet. Det var en stor succes. Louise kunne dårligt gå næste dag pga ømme lægge. De er også allerede begyndt at snakke om næste års fest, som gerne skal være med overnatning! Hmm, det har vi vist ikke lige plads til.


Lørdag var afslapningsdag. Selvom afslapning var måske så meget sagt. Claus fik lejet et rum hos Shurgard, og så fik vi lige ryddet op i Caspers værelse. Det var tiltrængt! Nu er der da frit gulv igen.

Søndag var vi først til forældremøde/hygge på Caspers institution, hvor vi fik årets første gløgg og æbleskiver. Bagefter var vi på besøg hos venner i Roskilde. Rigtig hyggeligt og rart at se dem igen. Vi snakkede om sommerferie 2010, og overvejer en tur til Skotland igen, men nu må vi se, hvad vi finder ud af.


I dag har jeg så brugt lidt tid på at lære min nye strikkemaskine lidt bedre at kende. Jeg er i gang med endnu en hue, og så er jeg gået i kast med at konstruere et mønster til en bluse. Det er så ikke så ligetil, men jeg klør på med krum hals. Jeg bliver vel bedre.

Den filtede hue, Louise har på i forrige indlæg er en stor succes. Den passer lige under en cykelhjelm, og det har hun faktisk manglet. Men vesten! Den blev altså alt for lille, så den er arkiveret lodret, og jeg må prøve igen. Men jeg venter lige på de ladninger garn, jeg har bestilt i England og i Jylland. Glæder mig meget til det ankommer.

2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

tak for sidst! Herlig fest - for både store og små.
Juleindkøb i god tid skal man ikke kímse af, hvis man også skal nå at nyde december.
KH Dorthe

Marianne sagde ...

I guderne Lisbeth - jeg forundres til stadighed over din aktivitet. Og her sidder jeg og tænker efter morgens lægebesøg til Mathias, at når oprydningen er overstået så ville jeg sætte mig ved sy maskinen og lærer smocksygning....Hvor er det en god ide med en stor klasse (fødselsdags fest) og hyggeligt ser det ud både for forældre og elever...