tirsdag den 10. november 2009

Ugen der strøg afsted

Sidste uge startede med Claus' fødselsdag. Det var en stille fejring med gaver til morgenbordet og så ellers arbejde hele dagen. Jeg havde vagt, så jeg kom hjem ud på aftenen. Det gjorde ikke så meget, da Claus var på kursus til kl. 20. Og det var så den fødselsdag! Resten af ugen gik med at glæde sig til weekenden, hvor jeg skulle på kursus i maskinstrikning hos Bente Rønbjerg (http://ausumlille.dk).
Dorthe (http://no-36.blogspot.com/) og jeg havde lejet et sommerhus lige nord for Hvide Sande gennem arbejdet. Vi havde så inviteret Claus og vores børn med, og det var godt nok en succés!
Dorthe og jeg kørte til Holstebro lørdag morgen, og var så på kursus til kl. 17, hvor vi kørte tilbage til sommerhuset. Søndag morgen kørte vi tilbage til Holstebro, og søndag eftermiddag kørte vi mod København. Kurset var fantastisk, og kan absolut anbefales til alle, der drømmer om at strikke på maskine. Jeg har ingen maskine endnu, men fik utrolig meget ud af kurset alligevel. Jeg lånte en strikkemaskine af Bente, og fik rigtig meget lyst til at købe en maskine selv. Dorthe, som har haft en strikkemaskine i 1½ år, lærte også en masse nyt. Vi strikkede prøver hele weekenden og lærte mange metoder. Vi skal absolut på flere kurser!
Claus og ungerne havde også hygget igennem. De gik ned til stranden lørdag formiddag, hvor de legede med skum og klatrede i klitter. Lørdag eftermiddag brugte de i Holstebro svømmehal. Så ungerne var godt brugte både lørdag aften, men også søndag eftermiddag. Ungerne og Claus gjorde rent i sommerhuset, inden de kørte til Svendborg for at se Naturama, som var en skuffelse. Måske var ungerne også for trætte til at nyde noget som helst.
Mandag var det lidt svært at komme ud af sengen, men det gik da. Heldigvis har jeg et spændende job, som jeg nyder.
Inden weekenden fik jeg faktisk færdiggjort Louises kjole.

Faktaboks:
Garn: Fra lagersalg hos Lang Yarn i Schweiz, farveskiftende.
Pinde: Knit-pro nr. 6
Mønster: Raglan top-down.
Hot or not: Desværre NOT, da barnet synes, den ikke er klædelig, og den er for tyk! Er jeg sur? Ja, så nu vil jeg ikke strikke noget til hende foreløbig, for det er anden gang, noget bliver dømt ude. Den grønne sweater med vævemønsteret passer heller ikke præteenageren. For at Louise skal kunne lide tøjet, skal det helst sidde meget stramt, som Ugleblusen f.eks., men det er ikke pænt til alle modeller, så nu prøver jeg at strikke til mig selv, ja jeg gør.

4 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Jeg har godt set på de unge at tøjet skal sidde stramt- så kan man se hvem der er ved at gå i pubertet og får former og hvem der ikke gør- det er vist stadig som da jeg var barn finest at være smal og tynd og drenget hele sin ungdom og ikke få former. Det er pigers måde at lave hieraki på mens drengene løber om kap eller slås " for sjov" Jeg har haft en af hver slags så jeg ved hvad jeg taler om.

christunte sagde ...

Åh suk. Teenagere!
Jeg foreslår en strømpekur. KUN strømper, til hun bliver lidt mere taknemmelig.
Lyder som et rigtig fedt kursus!

Laila: sagde ...

Ja, strik du noget til dig selv, eller til julekassen...

Lisbeth sagde ...

Den grønne bluse er jeg altså glad for!!! Den er bare for varm.

Sagde louise for HUNDREDE GANG!!!!!

men det er noget andet med kjolen:(