lørdag den 14. november 2009

nyt legetøj

Hvis jeg forsvinder lidt fra bloggen er det bare fordi, jeg har fået nyt legetøj. Efter weekendens formidable kursus måtte jeg lige investere i en strikkemaskine. Så jeg gik på ebay.co.uk, altid god for en handel, og der fandt jeg et tilbud, jeg ikke kunne sige nej til, så efter et par klik var jeg en strikkemaskine rigere. Jeg købte den søndag aften, fik mail mandag om kontakttlf, mail tirsdag om, at maskinen var sendt med fragt, og torsdag formiddag ringede Claus til mig for at fortælle, at der nu stod to store pakker til mig herhjemme. Det var altså tortur, for jeg havde vagt, og kom først hjem kl. 22.30, så jeg fik først pakket vidunderet ud i går, og har endnu ikke haft tid til at strikke på den!I aftes var vi i byen med nogle venner for at fejre, at vi nu alle er rundet det skarpe hjørne og er blevet voksne... Hyggelig aften med godt selskab, god mad og vin, dejligt.

I dag skal vi lige i operaen, og i morgen har jeg vagt igen, så strikkemaskinen står nu og lokker på skrivebordet. Men jeg finder måske 5 minutter hist og pist til at få prøvet den. Jeg glæder mig i hvert tilfælde rigtig meget og har mange projekter på bedding.

God weekend til alle.

7 kommentarer:

Laila: sagde ...

Tillykke med det nye legetøj. Jeg glæder mig til at se hvad du får tryllet frem på den.

God weekend til jer.

Dorthe sagde ...

Oh la la! Ser godt ud, det der! Håber du snart får tid og ro til et enkelt hiv eller to i apparatet. Er selv godt igang - der er potentiale for lidt fælles-svitz-svitz ;-)

Clemme/Trine sagde ...

Næææh hvor spændende :) Hvad hedder modellen ? Og må man spørge hvad du måtte gi' for den ? Jeg er selv meget meget meget tæt på at ville anskaffe mit en strikkemaskine, men har absolut ingen erfaringer på området :)

Lisbeth sagde ...

Modellen er en Brother 965i, og den har da nogle år på bagen. Hvor mange ved jeg ikke præcist, men den har fået ny nålebremse, og det er det vigtigste. Jeg har også undersøgt sagen noget på nettet, og jeg fandt et godt tilbud via ebay.co.uk, maskinen endte omkring 950 pund.

Tigerdyretclaus sagde ...

Altså, nu har jeg jo lyttet til både Lisbeth og Dorthe. Mon ikke det er en rigtig konklusion, at det ikke er nogen god idé at investere i en strikkemaskine med mindre man har adgang til nogen, som kan undervise i brugen? Dorthe har haft sin maskine i 1½ år, og det var først med weekendens kursus, at en masse tvivl og spørgsmål blev ryddet af vejen.

christunte sagde ...

Ih - hvor spændende! Tillykke med investeringen.
Håber, du får tid til at lege med den (og tillykke med, at du gik fri af influenzaen trods "truslerne")

Marianne sagde ...

Det bliver skønt at følge dig - jeg har aldrig selv prøvet at strikke på maskine.