onsdag den 18. november 2009

efterår, regn og blæst = hygge

Efter en rigtig travl weekend har jeg haft den dejligste afslapningsdag i dag!


Jeg har fået syet noget! Sjældent set her på kanalen, men en grøn (ej heller den meste brugte farve i mit klædeskab) nederdel i det lækreste stof købt i Paris. En dejlig blanding af uld/silke foret med silke, uhm.

Lørdag var vi i Operaen, hvor vi hørte Carmen. En dejlig opera, som selv Louise nød. Operaen er også en glæde at gæste, for hvor er der bare smukt! Carmen blev opført kl. 12 midt på dagen, ikke midnat, som Louise foreslog. Så efter operaen dryssede vi hjem til en af vennerne, som bor lige ved siden af, ikke dårligt. Der blev vi trakteret med vin og vildænder, uhm. En hyggelig dag og aften.

Søndag var jeg på vagt, og om eftermiddagen var der en af vennerne, der holdt fødselsdag. Heldigvis havde jeg ikke mere travlt, end jeg kunne deltage. Vi hilste på familieklenodie, magen til rædsel skal man da lede længe efter. Det står rigtig godt hos fætteren...

Da vi kom hjem, legede vi små tornadoer med oprydningen inden ugen startede.

I dag havde jeg så sovedag, og vejret indbød ligesom ikke til meget andet. Men jeg har leget med mit nye legetøj.... Det kræver godt nok tålmodighed, men det lykkedes til sidst. Så jeg har strikket prøver, en hue og en vest, der begge skal valkes i vaskemaskinen. Det må blive i morgen, for nu er jeg klar til sofaen. Vi har også lige klaret en skolehjem samtale, hvor vi heldigvis hørte om, hvor dygtig vores datter er. En positiv og god samtale. Nu venter resten af ugen med arbejde.

2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Vi vil se! Smuk nederdel, farven klæder dig. Og også anderledes at se dig med gult (som du jo også bærer med ynde ;-) ) Det ser ud som om, Louise leger Berlin-murens fald. Kan ikke vente til en strikke-seance, nu med maskine. Knus Dorthe

Tigerdyretclaus sagde ...

Det var da en god betegnelse for legen med dominobrikkerne. Jeg så noget om, at man ved jubilæet i Berlin havde leget i fuld skala med beton elementer. Det må have været lidt af et syn!