søndag den 20. december 2009

Juletraditionerne fortsætter...

I går var vi til den årlige julekoncert med Pigekoret. For første gang i den nye Koncertsal i DR-byen. Der er en helt vidunderlig akustik, hvor koret rigtig kommer til værdighed. Åh, hvor det lød smukt, da 160 piger/børn sang Dejlig er Jorden. Det var en utrolig smuk koncert med en dejlig rammehistorie om en engel, der var faldet ned på jorden. Vi hørte foruden pigekoret også Herbørg Kråkevik, Juniorkoret, Børnekoret og Spirekoret, så der var sang for alle pengene.

Efter koncerten spiste vi middag i Tuborg Havn på KDY's Brasserie. Det kan klart anbefales, dejlig mad og gode luftige lokaler. Det er ikke sidste gang, vi har været der.

I dag har vi så haft en fredelig 4. søndag i advent. Louise og hendes spejderveninde har forsøgt at lave trylledejsengle, det er godt nok sværere end beregnet, og tålmodet holdt ikke helt til det, men nu har vi da forsøgt. Måske er det lettere i Fimoler.
Ellers eksperimenterer jeg også med strikkemaskinen, jeg forsøger at lave halsudskæringer, det bliver vist helt ok, så nu skal jeg bare tage mig sammen til at strikke for- og bagstykker til de ærmer, der ligger på skrivebordet. Jeg skal snart pakke maskinen sammen, for vi skal flytte lidt om på møblerne i arbejdsværelset inden jul, ellers bliver der ikke plads til juletræ mm. Vi bliver igen 18 juleaften, hyggeligt og godt. Men også lidt logistiske udfordringer, for vores hus er ikke stort nok! Vi har ikke mulighed for at sætte et bord op, hvor alle kan sidde omkring, så vi bliver nødt til at sidde ved to borde, men sidste år gik det rigtig godt, og alle hyggede sig. Sådan bliver det forhåbentlig også i år.

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Hæh, vi forsøger os netop nu udi kunsten at lave trylledejsengle. Lad os sige det på denne måde: alle engle er ikke lige kønne :o)
men det er vores engle....

og så tænker jeg på alle de der trylledejsfigurer man kunne få engang i 70-80'erne, christ hvor har det taget tid??!!

Lisbeth sagde ...

Ja, englen blev mere sjælden end køn, men Louise har selv frembragt den. Tålmodigheden holdt nu kun til en engel, en kiste og et kors, man ser vel "Jesus og Josefine". Men en dejlig afslappende søndag. Nu mangler jeg: Indkøbsliste, julekort, en slags konfekt og bage småkagerne..... Men det bliver jul alligevel. Forresten må jeg også lige gå på vagt i eftermiddag, håber, jeg får sovet noget i nat.

Dorthe sagde ...

Hyggelig tradition - der er ikke noget som gode koncerter. Fimo, det er sagen, bare ganske dyrt, for der skal jo mængder til...
Vi skal altså også have filtet (trænger til at få tømt lidt ud i nogle lagre...), men det du'r selvfølgelig ikke med lys i!
Knus - og god jul!