søndag den 3. januar 2010

Nytår = oprydning

Så gik den jul... Dejligt der er et år indtil næste kolosale arbejdsindsats. Jeg drømmer lidt om en jul langt langt væk, men det bliver ved drømmene. Og så har vi ovenikøbet udliciteret en del af madlavningsopgaverne. Og når det så er sagt, har vi haft en god jul. Det var hyggeligt at have besøg fra England, vi fik god mad og vin, og gode gaver 2. juledag. Casper nød julen uden de store temperamentudsving, så vores omlægning har givet gode resultater, og det er sådan set det vigtigste.
Jeg har endnu engang fået strikket to par strømper, har dog kun fotograferet det ene par:
Faktaboks:
Garn: Regia 6 trådet, rest fra tidligere.
Mønster: Klassisk glat
Pinde: Yndlingspindene, Knit-pro 2½, jumi.
Hot or not: Hot, hot, gave i pakkeleg, de vakte vild jubel, så det var dejligt.

Nytårsaften blev holdt sammen med gode venner, som vanligt, og det var en rigtig dejlig aften. Desserten gik totalt i skunk, så jeg skiftede lige hest, og lavede en anden.Dette er den noget mislykkede islagkage, som dog smagte ok. Heldigvis havde jeg to meget fredelige tilkaldevagter lige inden nytår.

Og nu har vi så haft en god weekend, hvor vi har fået ryddet op, sat julepynten væk, og gjort klar til januar. Nu venter en lidt hård uge, for mit vedkommende mindst 65 timer på arbejde, men jeg klager altså overhovedet ikke, for så holder jeg fri resten af januar. Ja, jeg kan godt holde det ud. Og så arbejder jeg gerne løs, når jeg kan se belønningen i den anden ende. Faktisk glæder jeg mig til at komme tilbage til hverdagen, også fordi jeg kan se næste ferie forude. Og den byder på sol, varme og shopping i store mængder.

Jeg håber, alle har haft en god jul, er kommet godt ind i det nye år, og at vi ses eller høres ved i det nye år.

6 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Også et godt nytår til dig og dine. Tak for skønt selskab i 2009 - må det blive mere i 2010! Så er det jo smart med lidt planlagte kurser og weekendophold, så man i hvert fald dér er sikret hygge-, tale- og strikketid!
Knus, Dorthe

christunte sagde ...

Forresten - husk, at når du skal til USA, så kan du købe Knitpicks og få det sendt til dit hotel. F.eks. deres strikkepinde er noget billigere end i DK. Og så er det noget så skønt at komme over på hotellet og vide, at der kommer en pakke. Med garn!

Lisbeth sagde ...

Tak, men hvor du dog lokker... Jeg regner med at besøge en af strikbutikkerne, formodentlig "de to søstre og Ewe", men jeg må også nok hellere gå ind på Knitpicks og bestille lidt pinde, wirer mm, lidt kan man jo altid bruge. Ellers er mit nytårsforsæt at nu skal garnlageret nedbringes....

christunte sagde ...

Two sisters and Ewe er også bare hyggelig. Supernem at finde med sporvognen (ved jeg!). Hvis Carol er der (en dame omkring 70), må du endelig hilse!

Marianne sagde ...

Og et godt nytår til dig og din dejlige familie. Sikke et skønt familie protræt - det er helt fantastisk og man må sige at når du holder fri så gør du det med maner :-)

Louise (Datter) sagde ...

Neeeeeeej... Ikke mere grarn, som om du ikke har nok mor?! Du har garn til de næste tusinde år.

Men det er en helt anden sag hvis det er noget jeg kan hækle af:D