tirsdag den 9. marts 2010

Småting og hverdag igen

Jeg er da lige et par indlæg bagefter, men hverdagen har indhentet mig, og det for alvor. Masser af vagter med meget arbejde, så er det godt, jeg holder rigtig meget af mit job. Men det betyder, at jeg ikke har energi til meget andet end arbejde og surfe lidt på nettet.
Men jeg fik da færdiggjort lidt småting på vinterferien, har bare ikke fået vist dem på bloggen. Her er to tørklæder og et par strømper:
Faktaboks:
Garn: Noro Kureyon købt i San Diego og i Lyngby, derfor to forskellige nuancer, som dog passer fortrinligt sammen.
Hæklepind: Knit-pro nr. 6, dejligt værktøj.
Mønster: Edderkop (det ene af de to hæklemønstre, jeg kan) fundet på nettet og koden knækket via Dorthe.
Hot or Not: Louise vil gerne overtage det, men måske er det en gave.
Faktaboks:
Garn: Lorna's Lace, Grace boucle (mohair/uld blanding) farve, lækkert blødt garn, men måske ikke det mest velegnede til mønsteret.
Mønster: Queen Anne's Lace (det andet hæklemønster, jeg kan. Her er koden knækket med velvillig hjælp fra min søster)
Pind: Hæklepind nr 6 fra Knit-pro
Hot or not: Som ovenfor.
Og så kommer vi til det mest spændende... Strømper på en ny måde. Strikket to på en gang og fra tåen og op. Der var mange nye teknikker, jeg lige fik lært. Opslagning og aflukning på nye måder, hæl på anderledes facon, jo det var sjovt. Og bestemt ikke de sidste par strømper på denne måde.
Faktaboks:
Garn: Hand dyed sock yarn fra Pagewood Farm, chugiak, farve: peaceful, 100 % Merino. Her har vi fat i det ultimative luksus strømpegarn, indkøbt i San Diego til den formidable sum af omkring 20 § for 100 gr. Hvorfor købte jeg ikke en hel vognladning??? Jeg må tilbage til San Diego for at købe mere.
Mønster: Fra bogen, strømperne ligger på. Genial bog, nem at gå til.
Pinde: Addi turbo str. 2, gode pinde, men det tager l a n g tid på så tynde pinde.
Hot or Not: Hot hot, de er røget direkte i min strømpeskuffe.
Ellers kæmper jeg med min vævestrikscardigan, som jeg skal prøve, for den ser meget stor ud. Derudover mangler jeg ærmer på en bomuldstop i zig-zag mønsteret. Og så er der et edderkoppetørklæde på pinden, og to par huer, så jeg bliver ikke arbejdsløs for nærværende. Jeg har også fundet symaskinen frem og producerer Ohio Star blokke til endnu et tæppe til Louise, hvor jeg også er i gang med at quilte hendes første tæppe, så vi ses om et par år...

1 kommentar:

christunte sagde ...

God idé! Tilbage til San Diego i en fart! (Jeg vil rigtig gerne med...)