søndag den 29. august 2010

Weekend, og hvilken weekend

Vores weekend har været fyldt af de dejligste aktiviteter.
Lørdag morgen gik jeg min sædvanlige morgentur/motion i parken omkring Hørsholm Kirke, hvorefter himlens sluser åbnede sig: Jeg blev våd, faktisk som en druknet mus. Men heldigvis kan man jo tørre igen, og et varmt bad er ikke at foragte.
Lørdag var der også arbejdsdag i grundejerforeningen, men jeg fik lov til at desertere, selvom Casper har hjemmeweekend. Louise tilbød at se efter ham, se film sammen og hygge, så Claus klippede hæk, og jeg, ja jeg fik fri til fri leg.Linda, Dorthe og jeg kørte til Helsinge, hvor der var strikkecafé på Uldgalleriet. Det er en superlækker garnbutik i Helsinge, så vi fik også motioneret dankortene. Jeg skal strikke en Cecilia i den lækreste røde farve, når jeg er færdig med Duet, GAB, og en enkelt Linnea mere.
Efter strikkecaféen var det tid til fødselsdagsmiddag hos min ene søster. En hyggelig og god aften.
Søndag var jeg på loppemarked sammen med naboen og en af vennerne. Vi havde ryddet op, samlet tøj, bøger og legetøj og fik faktisk solgt en pæn del. Dejligt at andre kan få glæde af de ting, vi er færdige med. Det er ikke formuer, man tjener sådan en søndag, men man får ryddet op, og det er rigtig meget værd. Men det var en meget kold oplevelse, så det tog lige et par timer i sofaen med strikketøj og afslapning, før jeg fik varmen igen.
Nu har vi ryddet og og gjort klar til næste uge, som lige starter med en tur på Rigshospitalet. Casper har spist et eller andet, f.eks en tyggekaramel, uden at tygge det godt nok, så det sidder fast i hans spiserør. Men det har han prøvet før, så han skal lige en tur i bedøvelse, hvorefter man kan fjerne proppen. Det er prøvet utallige gange før, så det går forhåbentlig lige som alle de andre gange, fuldstændig glat.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Ih - det lyder hyggeligt!
Det var vist godt, jeg ikke var med i uldgalleriet. Jeg trænger til en ny rygrad først, tror jeg...
Øv med Casper. Håber, det bare går glat, og at han ikke savner morgenmaden alt for meget.

Linda sagde ...

Det var SÅ hyggeligt i lørdags, tak for sidst! Jeg vågnede idag og følte mig helt ovenpå igen, jeg er sikker på at der er healende kræfter i uldgalleriet ;o)
Hvad sidder du mon og strikker på ved loppemarkedet - eller hækler du?

Lisbeth sagde ...

Jeg strikker såmænd strømper, når jeg trænger til lidt pause fra gaberiet. Det var så hyggeligt, og jeg er frisk på sådan en tur en anden lørdag, når det passer ind i vagter mm.
Caspers tur på RH gik heldigvis lige så glat, som det plejer. Han blev bedøvet omkring kl. 10 og kl. 12 var han lysvågen og klar til at tage hjem. Ikke nogen syvsover her, heldigvis.

Dorthe sagde ...

Skøn, skøn eftermiddag i en pragtfuld butik! Uha da da, hvor skulle man stålsætte sig! Det må vi lige se, om vi ikke kan gentage. Ses lige om lidt