søndag den 24. april 2011

Det første indlæg fra Troldungen

Endu et medlem har tilsluttet sig til familien der skriver på troldesofie, og det er altså mig. Troldungen. Når ikke så meget om det, for i morgen drager vi (desværre) hjem. Vi ville meget gerne blive i den dejlige varme. Specielt mor har haft svært ved at vænne sig til tanken om at skulle hjem. Nogle ville måske endda sige at hun har skubbet tanken fra sig, som om hun ikke ville hjem. Jeg selv kan dog godt forstå hende. Men sådan går det nu også, og jeg glæder mig nu også til at se alle mine venner og bekendte. Jeg glæder mig nu også til at bare kunne tale dansk, og føle mig helt fri i sproget, hvor på engelsk kan jeg godt føle mig lidt fanget nogle gange. Det har været en dejlig ferie, med lidt af det hele. Dog overlader jeg det med at skrive nærmere om turen til mine forældre. Hvis de for gjort det. De blive nok lidt stressende med at komme tilbage til arbejde, og få det hele til at køre igen.

(indlægget kom lidt sent ud, så vi er kommet hjem nu :-D)

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Jamen, velkommen til, troldunge! Dejligt også at høre lidt fra dig fra disse kanter :-)