tirsdag den 12. april 2011

Strikkeweekend


Dorthe og jeg har tilbragt weekende på Thurø. Endelig endelig lykkedes det at komme på kursus hos Ulla.
Det var lige så godt, som vi havde håbet.
Masser af inspiration og de lækreste garner, jeg længe har set.
Mit Dankort vånder sig endnu. Og hvornår jeg skal nå alle de projekter, er lidt uvis, men jeg glæder mig.Jeg lærte at strikke det fineste tynde merinotørklæde, men hovmod står jo som bekendt for fald, så lige da det gik allerbedst derudaf, faldt tørklædet på gulvet, så det bliver noget kortere end planlagt, og der skal lige sys et bånd på. Bedre gik det med toppen i bomuld/hør/viscose, som jeg har syet sammen i dag. Den er pæn og rar at have på.Jeg lærte også at strikke strømper rundt på ribapparatet, pænt pænt, så nu kan jeg lave mange strømper igen.
Jeg planlægger allerede at tage afsted til efteråret, og hvis jeg kan få fri, tager jeg også afsted til august, men det er nu tvivlsomt, da det er midt i sommerferietiden. Jeg har faktisk ikke rigtig tid til arbejdet! Så er det da heldigt med påske lige om lidt.
Foråret er også kommet buldrende, og det er herligt.
Altså bortset fra, havearbejdet også kalder, og det har jeg ikke tid til. Claus' fysioterapeut har sagt, at Claus ikke skal lave havearbejde i år, ingen hemmelighed, at det er Claus meget begejstret for. Jeg er mindre begejstret. Men det har da medført, at Claus har fundet en havemand, så blev jeg straks mild og blid igen.
Nu venter jeg spændt på havemandens mirakler, håber det bliver bedre end vores amatørarbejde.
Lidt faktaboks:
Strømper på ribapparat:
Garn: Regia, lækkert blødt og slidstærkt.
Mønster: Ulla fra masken
Hot or not: Hot, de er til mig selv.
Top:
Garn: Bomuld Nino og hør/viscose Bella, 4 tråde, købt hos Ulla
Mønster: Ulla, tilrettet mine mål.
Hot or not: Hot, den er pæn og rar at have på.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

Det må være en god fornemmelse, sådan at have knægtet maskineriet så det gør hvad du vil have det til! Flot blå farve, kan levende forestille mig hvordan det føles, hør er SÅ lækkert. Du kører sådan en ren og stilfuld klassisk stil, havde det været mig havde der været pailetter og tingeltangel på :o)

Hvad er der lige sket med Claus på det der facebookbillede????


knus!!
Linda

Tigerdyretclaus sagde ...

Tak, Linda, jeg har det udmærket!
Billedet stammer fra en sjov applikation på Facebook ifbm. TV-2s sidste CD. CD'en har de samme underlige farver, og jeg tilføjede så kun mit noget forvrængede billede.

Venligst, /CBR