torsdag den 7. april 2011

Hanne Falkenberg


Jeg var til foredrag i Sommerfuglen i aftes. Hanne Falkenberg kom og fortalte om sit strikkeliv og hendes designs. Meget fascinerende. Der er mange meget smukke modeller med nogle gode detaljer og finesser. Men jeg holdt mig i skindet, selvom jeg var svært fristet! Jeg købte ikke nogle kits i går, for jeg har så meget på min strikke to-do liste, at jeg ikke havde lyst til at få flere hængepartier der. Jeg huskede også, hvor kedelig Duet var, også selvom der også er en del fine finesser.
Men jeg kan nok godt lokkes til Lagune, Harmony, Patent, Dacapo eller Zik-zak, som er den nyeste model.
Nu ser jeg frem til weekenden hvor Dorthe og jeg skal til Thurø på kursus, åh hvor jeg glæder mig!

2 kommentarer:

Helen sagde ...

Rigtig god fornøjelse med dit kursus hos Ulla

Birgitte Graversen sagde ...

Rigtig god fornøjelse og hils Ulla.