torsdag den 28. april 2011

Præmier


Inden min vidunderlige ferie (mere om den senere) var jeg så superheldig, at jeg vandt hele to præmier. I Christuntes vidunderlige konkurrence med cubahuer vandt jeg en halv flaske cubansk rom, uhm siger jeg bare. Jeg blev så glad, og glæder mig til at drikke den sammen med min søster og kollega, som også bidrog med huer til konkurrencen. Jeg har faktisk overvejet at tage hul på den i disse dage, hvor jeg er ramt af en dum forkølelse. Jeg er ikke særlig god til at være forkølet, jeg får så meget selvmedlidenhed, at der er nok til et helt regiment!
Min anden præmie vakte ligeså meget glæde: En flot sten fra Dortheivalos give-away. Jeg har modtaget den i løbet af min ferie, og den er så flot.
Glæder mig til at bruge den.
Stort tak til både Christunte og Dortheivalo, som begge har nogle supergode blogge. Jeg gæster dem dagligt, Christunte er meget flittig skriver, og en meget produktiv kvinde. Dortheivalo tager de mest fantastiske billeder fra det Grønland, jeg gerne ville opleve meget mere af.

Ingen kommentarer: