søndag den 10. maj 2009

Slut på St. Bededagsferien

Så starter hverdagen igen i morgen. Men vi har stornydt disse tre dage, specielt vejret i dag. I går var vi til konfirmation. En dejlig fest, der blev holdt på Diakonissen, super flotte lokaler, god mad, søde mennesker, hvad kan man ønske mere? Talen fra konfirmantens forældre var X-factor konkurrence, hvor jeg skulle spille på tuba.... Det lød forfærdeligt! Jeg kunne godt få lyd frem, men ingen melodi. Det var relativt sjovt, selvom det nok kræver en del mere øvelse, før jeg kan optræde med det. I dag har så været store vaskedag, havearbejde, oprydning og en tur i biografen. Louise og jeg så "Hannah Montana", den var god med en masse herlig musik, og jeg var pinlig som sædvanlig. Det er hårdt at have mødre med i byen, men så må man jo prøve at opdrage dem...

Jeg blev færdig med to bluser til mig selv, der kommer billeddokumentation senere. Og det blev faktisk også til en "morsdags" gave til mig. Vi gør det ellers ikke så meget i mors/fars dag, men i dag var så undtagelsen.

Nu ser jeg frem til en ny uge, hvor jeg nok ikke kommer meget på bloggen, over tres timers arbejde sætter sit præg!

6 kommentarer:

Karin Grøn sagde ...

Det ser ud til I har haft en dejlig og oplevelsesrig Store Bededagsferie. Herligt at få lov at prøve sådanne skøre ting som at spille på Tuba.

Marianne sagde ...

Altså du formår virkelig at komme ud i livets hjørner, Tuba! Nu mangler du bare at være brandmand for en dag :-). Jeg håber at du får tid til lidt strikkeri i din lange arbejdsuge....

Laila: sagde ...

Jeg er sikker pä at du gör dig godt som pinlig mor :D

Jeg ville gerne have hört din tubasolo, var sikkert sjovt.

Madame sagde ...

60 timers arbejdsuge lyder frygteligt, Lisbeth!
Du spørger hos mig, om der arrangeret et nyt blogtræf, og nu har jeg spurgt ud i blogosfæren, om der er nogen, der har lyst til at søsætte et træf i september. Det kunne være utroligt hyggeligt.

Sister Bonde sagde ...

Søde trompettruttende Lisbeth, så har jeg arrangeret et blogmøde.

Lisbeth sagde ...

Så herligt med blogtræf den første weekend i september på Møns Klint. Jeg vil opfordre alle til at deltage, sidste gang var superhyggeligt.