søndag den 14. juni 2009

Kongres i Odense

Jeg har været til kongres i Odense onsdag-torsdag-fredag og hjem lørdag. Det var en rigtig god kongres med ca. 900 deltagere, så den var ikke uoverskuelig stor. Der var mange glimrende indlæg, og jeg fik opdateret min viden samt hørt nyt. Vi var 4 kolleger afsted, det var hyggeligt og udbytterigt, da vi også fandt tid til snak om afdelingen og muligheder for ændringer/forbedringer. Jeg fandt også tid til at shoppe en smule. En jakke, to par sko (udsalg) og et besøg i Tante Grøn, hvor jeg købte lidt garn og nogle strikkebøger. Så nu er jeg velforsynet. Odense er en hyggelig by, selvom det er lidt generende med den store gennemfartsvej, der skærer byen midt over. En kongres har også et socialt islæt. Der var velkomstreception på rådhuset, ølsmagning og gallamiddag. Ølsmagningen var 6 forskellige øl fra Midt-fyns bryghus, og det var godt nok nogle rigtig gode øl. Vi smagte både hvedeøl, Stout, English Strong Bitter og India Pale Ale samt en dessertøl.

Det var nogle gode dage.

Ingen kommentarer: