lørdag den 27. juni 2009

Zoo aften

Torsdag aften var vi i Zoo, hvor der var et firmaarrangement. Det er første gang, jeg er med, og det var utrolig hyggeligt. Vejret var helt perfekt, der faldt kun 3-4 dråber regn. Vi så en opvisning med to rovfugle. Det er så fascinerende at se de flotte fugle på nær hold. Vi så en ugle og en hvidskuldret våge, ikke en fugl, jeg har set før. Så det var rigtig sjovt at se fuglene optræde. Louise fik lov til at lege kaktus sammen med et andet barn, så vi kunne se, hvordan fuglen kunne folde vingerne.
Bagefter så vi bavianerne blive fodret. De er altid underholdende. Børnene fik også en indføring i forplantningens mysterier, for der var en hun i brunst, som blev bedækket et par gange, ganske klamt i følge pigehvinene blandt publikum.
Derefter så vi det nye elefanthus, som er ganske imponerende. Desværre var elefanterne faldet i søvn inde i huset, så jeg så ikke aktivitet i det nye udeanlæg, som så sjovt og godt ud. Søløverne sov også tungt, liggende på klippen.

Aftenen blev afsluttet med at isbjørnene blev fodret. Det er to unge isbjørne på 3½ og 4 år, meget flotte og temmelig skrækindgydende, når de stod på bagbenene.
Godt trætte kørte vi hjem, efter en god aften.

Ingen kommentarer: