mandag den 1. juni 2009

Pinsetur, jubiii


Vores årlige pinsetur gik i år til Legoland. Vi havde sat Claus' fætter samt familie i stævne i Legoland lørdag-mandag.Og hvilke dage! Børnene nød parken, vejret og selskabet. De voksne hyggede sig også gevaldigt. Det sjoveste var nu at se alle børnene på trafikskole. Bl. a. var der ingen, der så til venstre, før de kørte ud i rundkørslen. Der var sågar en, der kørte venstreom i rundkørslen, hvilket medførte højtråben fra kontrollanten. Ubetinget vigepligt blev heller ikke helt efterlevet, såmænd heller ikke rødt lys, men det er vi jo vant til fra den sædvanlige trafik.


Børnene prøvede stort set alle forlystelser, og blev enige om, at de nok var vokset fra Legoland. De to sjoveste forlystelser var X-treme Racers og Viking Splash. Sidstnævnte blev jeg MEGET våd i, til de andres udelte fornøjelse.... Ikke helt min, så jeg smed min top midt i parken og tog min cardigan på (efter at have flashet blondebh'en). Da toppen var halvtør, gentog jeg seancen med omvendt fortegn, og sad med ryggen til solen til toppen var helt tør, meget pinlig adfærd i følge præteenagerne. Godt at vejret var så fantastisk. Det var nogle trætte børn, der blev puttet. Faktisk så trætte, at da Louise vågnede i nat og måtte på toilettet (½ l sodavand + Harry Potterdrink medførte, at hendes blærekapacitet var for lille) blev hendes dyne helt væk. Så hun vækkede sin far, der begyndte at lede, uden at kunne finde den. Indtil han gik ud på toilettet, hvor dynen lå nok så nydeligt på gulvet, heldigvis uden at være blevet våd.

I dag kørte vi så i Givskud Dyrepark. Der var også rigtig mange mennesker, men vi fik set dyrene, og havde en dejlig dag. Løverne var temmelig sløve, men det var da godt nok også varmt.

På hjemvejen kørte vi gennem Jelling, så der stoppede vi for at se på Jellingstenene, som er lige imponerende hver gang, vi ser dem. Så fik vi repeteret lidt Danmarkshistorie.Storebæltsbroen er smuk i solskinnet, men lidt svær at fotografere inden fra en bil, der kører ret stærkt.


Hjemme i haven kunne jeg så konstatere, at Pæonerne er begyndt at springe ud, og det er 3 uger tidligere end de andre år. De er superflotte, og det er dejligt, at vi får fuld fornøjelse af dem inden sommerferien. Jeg kunne også konstatere, at det snart er tid til at tynde ud i æblerne. Hvor tiden dog flyver afsted.
Jeg har fået strikket en masse her i pinsen. Strikketøjet var med i Legoland, og når resten af familien prøvede forlystelser, sad jeg på den nærmeste bænk og strikkede. På vejen hjem i bilen kunne jeg så konstatere, at der var to fejl i snoningerne, den ene meget langt nede, så for at gøre processen kort, pillede jeg såmænd hele blusen op, igen igen. Men så kunne jeg prøve den og konstatere, at den var lidt for stor, herligt, og se, hvilke andre rettelser, jeg skulle lægge ind. Så nu har jeg så slået op for 3. gang i det garn. Det er efterhånden helt nusset af at have været så mange gange i mine hænder, tasker, gulv mm. Men der er meget strikketid i det garn. Nu prøver jeg igen, alle gode gange 3.


Det har været en dejlig omend travl pinse. Vejret har jo været forrygende, og vi har været ude hele tiden. Nu starter en kort uge, hvor jeg da når at lægge 56 timer på jobbet.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sikke en dejlig Pinse du og familien har haft. I er så gode til at tage væk og være sammen på alles præmisser og få noget ud af de timer der nu er til rådighed....dejligt

Lisbeth sagde ...

Ja, vi er ret gode til de små miniferier, men det kan nu også give lidt stress, da haven og huset så ligger helt urørte hen. Det ser nu også ud som om I har haft en dejlig pinse.