søndag den 14. juni 2009

WWKIP samt weekendtur til Kullen

I går var det WWKIP (Strik-ude) dag, men da det også var weekenden med den årlige klassetur, kunne jeg ikke deltage i ude-strik i Hillerød eller andre steder. Men det var da ikke noget problem, vi lavede bare vores egen lille WWKIP på campingpladsen ved Mölle. Vejret har været dejligt, så vi nød at sidde og strikke, mens en del af de andre forældre gik til Mölle. Det er en rigtig god campingplads med gode faciliteter. Børnene legede og hyggede sig. Vi havde lavet et drengetelt og et pigetelt, mens de fleste af forældrene sov i hytter. Børnene fik ikke sovet så meget, men de havde det herligt, og det er det vigtigste.

I dag gik turen til Nimis, som er et besynderligt sted på nordsiden af Kullen, hvor en kunstner har bygget forskellige skulpturer af drivtømmer. Turen hentil Nimis var væsentlig hårdere end beregnet med meget stejle nedstigninger, så ikke alle forældre kom hele vejen. Mit knæ havde ikke lyst til den slags udfordringer, så jeg nød solen sammen med en anden mor, hvis ankel er skadet. Men det var en god tur for børnene, som nød at klatre og udforske stedet. Efter vi er kommet hjem, er tiden gået med oprydning i større stil.
Mens jeg var på kongres, var der kommet et par breve med garn, jeg har købt via E-bay. Lækkert garn, så nu har jeg travlt med at producere lidt flere tørklæder og sjaler.

Min bluse i Karen Noe Rustik garn nærmer sig afslutningen, jeg er spændt på resultatet. Den bliver ikke pillet op mere....

Ingen kommentarer: