fredag den 21. august 2009

Travlhed

Midt i den noget hektiske forberedelse til årets fest, har jeg fået syet et par pludderbukser til Louise. Jeg havde købt noget Liberty stof på Ebay, fundet et stilmønster str. 170 og klippet to par bukser til hende. Da de var syet sammen, og hun prøvede dem, blev det klart, at mønsteret er for småt til hende. Jeg prøvede at redde dem, men uden held. Så nu ligger de i bunken til senere brug til patchworksyning. Men jeg var godt irriteret, så jeg har nu købt et Orion voksenmønster og noget billigere blomstret stof hos den lokale stofforhandler, og det kom der et par meget vellykkede bukser ud af. Måske hjalp det også, at jeg målte hende, før jeg tegnede mønsteret af. Nu kan jeg så sy et par i noget andet Liberty stof også købt på Ebay.
Faktaboks:
Mønster: Orion nr 4017
Stof: Bomuldssatin købt på udsalg
Hot or not: Hot, bløde og behagelige.

Vi nåede også en smule indkøb i går. Næsten to timer tog det og fyldte to indkøbsvogne (og de er store hos Inco), så nu er der også mad til festen. Aftenen i går gik med at bage og lave ananastuile. I dag vil jeg hente bryllupskagen og lidt is til dessert.

3 kommentarer:

Linda sagde ...

Hvor surt når det syede er for lille. Jeg havde lige mine fiasko-ventebukser fremme, med pailetter og sølvsting, og erkendte at ikke engang når jeg er ugravid, kan jeg rumpetten i dem. Øv og øv. Pludderbukserne er søde, so ein ding skal vi da også have ind i klædeskabet!

Sister Bonde sagde ...

Lisbeth - er du sød at give en melding, om du/I kommer den 5. september - snarest :D

Marianne sagde ...

De ser skønne ud og dejligt stof til en pige på Louses alder.... Jeg har selv lige købt et par pludderbukser til mig selv :-) - Jeg skal love for at du når en masse...puha...