søndag den 30. august 2009

Nem kjole/nederdel

Jeg har været på udsalg i den lokale stofbutik. Der lå også noget mexicansk stof med elastikrynke stykke. Se det var hurtigt arbejde. To sømme og barnet har en kjole/nederdel, alt efter hvor hun sætter den.Jeg købte også lidt mere. Babyfløjl til pludderbukser og hør til piratbukser. Så jeg har klippet og klippet, nu mangler jeg bare at sy det sammen. Det må blive i morgen.
Vi har ellers brugt ugen på at restituere os efter en meget festlig weekend sidste weekend. Men I må nøjes med lidt billeder af bryllupskagen nu, der kommer mere fyldig indlæg senere, når jeg ikke er helt så træt efter døgnvagt.
Lidt arbejde med et par vagter er det også blevet til.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Mums til det hele, smart med det stof... Jeg havde lige fundet symaskinen frem inden jeg tog på ferie. Da jeg kom hjem havde datteren hentet den (en gammel men velfungerende sag)og nu er den ikke til at trække tilbage fra hende. For hun skal sy smarte kjoler...
Jeg købte så en ny for leden og skrev at min gamle var sat til salg for 200 kr... Den var hun med på...
Om jeg kommer igang med blog igen - mon ikke, men mine hænder er fulde med en bandit og en husbond der lige har brækket kravebenet - ja du læste rigtigt. Så jeg er også på døgnvagt for tiden :-)
Ellers er det Fanø strikke festival jeg glæder mig til - til er lige om hjørnet....
Skøn og meget smuk kage i fik til festen. mange knus fra du ved hvem