søndag den 9. august 2009

weekend med aktiviteter

Igen en dejlig weekend med masser af aktiviteter og afslapning.
Fredag aften tog vi Louise og en veninde med i Tivoli. Der var fredagsrock, og det var Aqua, der optrådte. Og der var MANGE mennesker, 35.000 fylder altså temmelig meget. Så vi kunne heller ikke rigtig få aftensmad, da alle steder var fuldt bookede. Nå vi endte med et bord på Divan 2 kl. 21, så kunn vi høre musikken derfra. Det var såmænd også udmærket, og en flink og velmenende tjener, som dog var alt for langsom. Så da kl. var 23 og Aqua havde sunget "Barbie Girl" betalte vi og tog hjem, selvom vi altså så ikke lige nåede desserten, men det gjorde jo nok ikke så meget. Det var en god aften, og selvom børnene ikke fik prøvet så meget pga køer ved alle forlystelser, fik jeg da strikket en halv strømpe... Hyggeligt.
Lørdag hentede vi Casper og besøgte nogle venner til frokost. Dejligt selskab og god mad. Og vejret var da også fantastisk. Casper fik en gyngetur, hvilket han nød. Den skulle dog ikke være så lang eller høj.
Om aftenen besøgte vi Claus' fætter, så aftenen blev også tilbragt i godt selskab. En lidt travl, men umådelig hyggelig dag, herligt. Jeg skulle hjælpe med at sy stropper på en bluse, så jeg havde hele udstyret med, men havde glemt en ledning, så det blev først i dag, det blev lavet.
Et billede af det meget lækre garn og et bundt fibre, vi købte i Tallinn, skal blive til en bluse/trøje til mig.
Jeg har fået færdiggjort en bluse til Louise, og syet 38 knapper på.... Men den er blevet rigtig god med lange, stramme ærmer, lige som hun elsker det.
Faktaboks:
Garn: Cascade 220 købt i USA på www.yarn.com super lækkert garn.
Pinde: Knit-picks nr 7, lidt for tykke pinde til min smag, og meget løst strik, så jeg går et par pindestørrelser ned, næste gang jeg skal strikke i det garn.
Mønster: Owls fundet gratis på ravelry
Hot or not: Jeg tror, hun bliver rigtig glad for den, men det må tiden ellers vise.

I dag har så været sumpedag, hvor jeg har vasket og ryddet en smule op. Den slags dage er også rare at lade op med, så nu er vi klar til næste uge med arbejde og skolestart. Louise starter i morgen, men da hun skal i 6. klasse, skal forældrene ikke med, hvilket så er første år. Det har jeg da brokket mig en smule over, da det er så hyggeligt at komme ned og møde de andre forældre efter en lang sommerferie, og der er en fantastisk stemning i skolegården. På den anden side kan jeg da godt forstå, at det er pinligt at have sine forældre med, når man er blevet så stor, så det er nu en saga blot.

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Dejligt "souvenir"-garn. Det er så hyggeligt at strikke af sådan noget og kunne huske rejsen, garnet blev købt på!

Laila: sagde ...

Jeg har liige været med Sven i skole. Nina havde heller ikke brug for mig mere.

God uge!

Tigerdyretclaus sagde ...

Ja, de bliver større og større - heldig- og sørgelig vis.

Også god uge herfra!