onsdag den 5. august 2009

Sidste del af sommerferien


Vi holdt vores sidste ferieuge i sidste uge. Første del gik med sølvbrylluppet. Vi havde en dejlig dag og aften, så onsdag blev brugt til at slappe af og pakke. Vi hentede Casper og tilbragte onsdag aften i gode venners lag, en dejlig aften. Torsdag morgen stod vi umanerligt tidligt op og kørte mod Stockholm. Vi ankom omkring kl. 13.30 efter et par pauser og en ellers fredelig tur. Vi hørte Harry Potter 6, hvilket pacificerede Casper. I Stockholm fandt vi let krydstogtsskibet, vi skulle med. Der var en del kø, og vi skulle udfylde nogle papirer ang. H1N1 influenza. Heldigvis var vi ikke syge, så den del gik nemt. Det var straks værre med security-chekket. Min lille broderi-saks blev straks spottet og konfiskeret. Jeg brokkede mig svært, og blev lovet, at jeg kunne få min saks igen ombord på skibet i informationsskranken, jeg blev klogere.

Ombord på skibet henvendte jeg mig til informationsskranken, hvor jeg fik en noget overlegen behandling. Efter en del tid og indtil flere henvendelser, fik jeg at vide, at det ikke var tilladt at have hverken sakse eller strikkepinde på skibet! De havde nu heldigvis ikke spottet mit Knit-Picks sæt med alle pindene, så havde jeg da fået et anfald... Men jeg måtte undvære min saks. Nu var mit neglesæt også gået glat igennem, en fejl, men jeg var da glad, så jeg kunne sy Louises Owl-bluse sammen.


Nu sidder jeg så og undrer mig. For Vogue Knitting arrangerer knitting-cruises, oven i købet med RCCL, fra Miami d. 1.11.09. Det må da blive et usædvanligt kedeligt cruise, hvis det ikke er tilladt at have pinde og sakse med! RCCL's security er da fuldstændig gået over gevind. Helt latterligt og besværligt. Hvis jeg så troede, at det ville hindre mennesker med ond hensigt, men det tror jeg bestemt ikke.

Nå, jeg fik da mine pinde og garn med, og fik startet på Amaya til mig selv, dejlig trøje.
Vi havde lejet en "family-suite" for at have plads omkring Casper, og det var der da også. En kæmpe suite med to badeværelser og plads til 8 sovende. Ren luksus, men nødvendigt når Casper er med. Han snakkede begejstret om at sejle (dvs. brugte tegnet for sejle/hest tit og ofte). Turen ud gennem Stockholms skærgår var meget smuk. Vi passerede Siljaline, der går til Helsinki.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sikke en tur og så at i har Casper med - det må klart være årets familieoplevelse... Jo vi skal altid købe ekstra plads til vores drenge....
Det der sikkerhedstjek er gået helt op i fantomskyer. Jeg undre mig også at jeg ikke længere kan have strikkepinde med i lufthavnen - især når flyene er meget forsinket....Jeg tror også den der strikke-miami tur må blive ualmindelig kedelig - derfor melder jeg mig nok heller ikke til :-)

Lisbeth sagde ...

Turen med Casper gik faktisk over al forventning, men 4 dage er helt klart, hvad han kan klare. Han bliver temmelig træt, men det bliver vi jo også.
Sikkerhedstjekket er helt hysterisk, men hvis du tager træpinde med, bliver de ikke opdaget... Jeg vil da helt klart tænke over, hvad jeg tager med fremover.