mandag den 12. oktober 2009

Efterårsferie, jubii

Så er det da heldigvis slut med at være ynkelig, og jeg overlevede weekendvagten. Den var rimelig fredelig, sluttede dog med tur her i nat, hvor vi var ude at flyve. Den ultimative test på forkølelsen, som heldigvis gik uden de store øresmerter. Jeg var bare en smule træt, så jeg fik en lur inden vi tog på besøg hos nogle venner, der har sommerhus i Gilleleje.Vi gik en lille tur i blæsevejret og nød det flotte lys udover Kattegat.

I lørdags var vi til min søsters fødselsdag, det var hyggeligt, selvom jeg kun drak vand pga vagten. Heldigvis blev jeg ikke kaldt ind, så jeg fik hyggen med.
Nu har vi så efterårsferie, hele familien. Det skal godt nok nydes og strækkes helt u d.

7 kommentarer:

Linda sagde ...

Godt at du er kommet dig! God efterårsferie :o) og i øvrigt tak for sidst!!
kh Linda

Dorthe sagde ...

Jeg håber, I får nogle dejlige dage. Glæder mig til vi kan få lidt fælles strikketid igen. Og ellers er jeg begyndt at forberede vores lille novemberkursus...
KH Dorthe

Lisbeth sagde ...

Tak, vi vil gøre vores bedste, selvom både Claus og jeg har hovedpine idag, men vi overlever. Glæder mig til november....

Annegrethe sagde ...

Rigtig god ferie, vi har lige været 2 dage i Middelfart, så i morgen begynder min hverdag igen, ØV :-)
Mange hilsner Annegrethe

Merete sagde ...

Dejligt at du er ved at være rask. Det er den dejlig tur, man kan gå på Nordkyststien ved Gilleleje.
Nyd ferien, der er nogen som kan!!
Merete

Marianne sagde ...

Keder der - det gør du altså ikke.... dejligt med en tiltrængt ferie. Vi har også efterårsferie og bruger den til at indhente tiden :-)

Madame sagde ...

Kære Lisbeth! Jeg vil lige fortælle dig, at vores blogtræf bliver på Den Franske Cafe på Sortedam Dossering den 14/11 kl. 16. Jeg håber du kan komme, men ved godt det kommer an på dine vagter. Se evt. her:
http://huskebloggen.blogspot.com/2009/10/nyt-om-blogtrffet-den-1411.html