tirsdag den 20. oktober 2009

Tillykke til Louise

Louise har fødselsdag i dag, 12 år, selvom det ikke er synderlig meget, vi har set til hende. Tirsdag er dagen med kor om eftermiddagen og spejder om aftenen. Men hun blev behørigt vækket med sang og et par gaver var der også til morgenbordet. Glad drog hun i skole medbringende kage til hele klassen. Det havde været en hyggelig omend meget lang dag. Men heldigvis har jeg haft fri, så vi har været på indkøb i eftermiddag inden kor. Fødselsdagsgaven fra os var nemlig en cykel, og hun skulle selvfølgelig selv vælge. En flot Kildemoes, hvid med "støt brysterne", sej og god cykel. Da det er en voksenstørrelse, kan jeg også sagtens cykle på den, og har fået lov til at låne den en gang imellem.

Koret fik slik, og så bagte jeg lige en kage, hun kunne tage med til spejder... Så er hun vist også fejret nok for denne gang, vores troldeunge, som bliver så stor så stor.

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Et stort tillykke med Louise - 12 år er altså et godt tal. På vej væk fra barndommen og på vej mod at blive en teenager. Og det vidner det da også om med alt det renderi - og så på en tirsdag aften- Sikke en skøn gave - sådan en cykel må være enhver "hun-køns" drøm :-)

Lene Sophie sagde ...

Til lykke med hende og sikken en flot cykel.

Laila: sagde ...

Tillykke til Louise fra Nina og så mig!
Nina var liiige ved at få åndenød over den skønne cykel.

Lisbeth sagde ...

Tak, skal overbringe hilsnerne til Louise. Det er en skøn cykel, og meget bedre end min, men hun cykler også langt mere, end jeg gør.