lørdag den 21. august 2010

Grønnegårdsteatret og lidt forkælelse

I går tog Louise og jeg på tur. Først købte vi en rigtig lækker Helly Hansen jakke til mig, vandtæt og casual, lige som jeg elsker en jakke. Derefter tog vi til Lyngby for at købe en top til mig. Det lykkedes mirakuløst, men så måtte der altså også lidt rigtig forkælelse til: Mit første Hanne Falkenberg Kit. Duet i de smukkeste blå farver, så når jeg lige om lidt er færdig med Linnea til Louise, kaster jeg mig over duet, og jeg glæder mig.Aftenen blev tilbragt i Grønnegårdsteatret sammen med gode venner. Først picnic, derefter så vi Libertineren, en rigtig sjov forestilling. Og vi var så heldige, ingen regn under forestillingen, kun få dråber lige før og lige efter.
I dag har jeg holdt en lille privat fest i parken under min gåtur: Runrig i ørerne, smådans, sang og så ellers derudaf, herligt. Nu er mit humør tunet ind til fest i eftermiddag: A day at the Race, spændende.
God weekend til alle.

Ingen kommentarer: