lørdag den 28. august 2010

Strik, strik og atter strik

Jeg har haft en god og travl uge med masser af strik involveret. Tirsdag lavede jeg maskemarkører sammen med Dorthe, mens Louise lavede smykker. En rigtig hyggelig eftermiddag. Torsdag besøgte jeg min gymnasiekammerat om formiddagen. Dejligt at se hende igen.Torsdag eftermiddag fik jeg besøg af Christunte og Dorthe, ren hygge. Jeg fik det lækreste strømpegarn, Wollmeise, direkte importeret fra London. Vi kunne meget hurtigt blive enige om, at vi må en tur til Sydtyskland for at besøge den fantastiske butik. Eller måske Knitnation næste august, det er også helt klart en mulighed. Jeg glæder mig i hvert tilfælde til at strikke et par strømper til mig selv af det superflotte garn. Vi havde en dejlig eftermiddag/aften med strik og fagsnak. Mere af det, tak!I dag skal vi til strikkecafé i Helsinge, det bliver også rigtig godt. Jeg er startet på min første, og formodentlig også eneste/sidste, Hanne Falkenberg model: Duet i de smukkeste blå nuancer. Der er tænkt mange geniale tanker i designet, men den er meget kedelig at strikke. Jeg bliver endnu ikke underholdt/udfordret, og så er der lang-lang vej hjem. Men garnet er dejligt, sprød og lækker uld, så det nyder jeg.Til gengæld er jeg blevet færdig med Linnea, og det var et sjovt og underholdende strikketøj. Jeg har planer om nogle flere...Faktaboks:
Garn: Supersoft damask og drops alpakka, superblødt og lækkert efter en gang vask.
Pinde: Knit-pro str. 4½, herlige pinde, men lige det tykkeste efter min smag.
Mønster: Rasmilla Linnea, en velskrevet opskrift som altid fra Sannes hånd, en fornøjelse at strikke.
Hot or not: Utrolig klædelig og flot. Jeg tror også, Louise vil bruge den til vinter.Louise fik besøg af 4 piger fra klassen i aftes. De spillede rundbold, og hyggede herefter på hendes værelse. De så film og spiste slik. Da vi gik i seng omkring midnat, var de ikke færdige med filmen, så gad vide, hvornår de vågner i dag? Men de havde en rigtig dejlig aften, og det er jo det vigtigste.

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Tak herfra for masser af hygge i den forløbne uge! Og så lige en herlig start på weekenden: mere strikkehygge!

christunte sagde ...

Tak for sidst - det var bare super hyggeligt!
Jeg venter spændt på at se din Hanne Falkenberg færdig. (Du kan godt!) Og - som jeg dog forstår dig...

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Det lyder altså bare som en hyggelig uge !

Hvor er Linnea dog bare flot i Damask; den klæder Louise rigtig godt.