torsdag den 9. december 2010

ferie i december

Jeg holder en ferieuge i denne uge. Og som det var tiltrængt! Stemningen på arbejdet kan dårligt blive værre, og det har påvirket mig mere, end godt er. Så jeg har brugt denne uge på at tømme hovedet og lade batterierne op. Det er selvfølgelig sket ved lidt strik, lidt motion, et enkelt møde og en dag i køkkenet med min søster og min dejlige datter. Så nu har vi så udsigt til en dejlig indholdsrig weekend, og mon jeg så ikke er klar til endnu en tørn på jobbet? Det tror jeg.Jeg har også fået strikket delene til endnu en hverdagsbluse på maskinen, nu mangler så "bare" monteringen, men jeg skulle nu nok blive færdig inden jul! Og jeg har også næsten afsluttet min vest, store sager. Så nu må jeg snart starte nogle nye projekter. Jeg strikker jo også strømper ind imellem, det er bare hyggestrik for mig.
I går var jeg til dagstrik hos Merete, og det var super hyggeligt.
Vi var 12-13 voksne og tre børn, dejligt. De fleste havde medbragt enten hjemmebag, slik, frugt og kaffe/te, så vi var utrolig velforsynede.
Det er så afslappende at tilbringe en eftermiddag i selskab med ligesindede, og inspirerende at se deres kreationer. En rigtig god måde at få ladet de lidt flade energibatterier op på.
I dag har så været sammen med min søster og min datter.
De småkager, Louise og Rasmus bagte i søndags, var fortæret i tirsdags, så vi måtte lige igang igen. Denne gang blev det til vanillekranse, dog uden huller, og brunkager. Louise lavede også lige en smule konfekt, og det bliver der ikke fabrikeret mere af i år!
Nu glæder vi os til weekenden, og til 3. søndag i advent....

3 kommentarer:

christunte sagde ...

Det er godt, du kan nyde det og slappe af.
Håber, de finder en løsning på al balladen på dit arbejde!

Laila: sagde ...

Jeg ønsker at du finder roen igen og har kræfter til at overskue dit arbejde igen. Det er træls, när arbejdet trækker alt for mange tænder ud.

Fortsat god julemåned :)

Madame sagde ...

Øv, sikke noget at stemningen på dit arbejde er dårlig, Lisbeth. Dejligt at du har så meget glæde ved at strikke - det må være et frirum, du kan lade op i.