fredag den 31. december 2010

Godt nytår til alle.

Så er nytåret over os. Det går forrygende hurtigt.
2010 har været meget blandet. Privat har det været et dejligt år med gode rejser med familien. To gange krydstogt er det blevet til samt en perfekt sommerferie, selvom vejret kunne have været bedre. Det første krydstogt gennem Panama i januar var så fantastisk, som vi havde håbet.
Det bedste krydstogt, indtil nu.
Arbejdsmæssigt har det været meget turbulent og stressende. Jeg kan håbe 2011 bliver bedre, men kan også frygte, at det fortsætter i samme spor som 2010. Der er ikke så meget at gøre ved det.
Nytårsaften bliver nu præget af hoste, feber, snot og dårlig ryg... Så helbredet kan da også kun blive bedre i 2011. Virusinfektioner går jo heldigvis over af sig selv, og Claus' ryg skal også nok blive god igen.
Bloggen har ført til mange gode oplevelser og nye bekendtskaber, en helt ny verden er åbnet for mig, og det har været inspirerende og fantastisk.
Godt nytår ønskes alle, der kigger forbi.

5 kommentarer:

Merete sagde ...

Godt nytår til did og din familie. Jeg glæder mig til mange hyggelige strikkertimer sammen med dig i 2011

Madame sagde ...

Og rigtig godt nytår også til dig og din familie! Jeg håber, at dit arbejdsliv bliver mere roligt i det nye år.

Dorthe sagde ...

Og rigtig godt nytår herfra! Håber både ryg og job arter sig (helst lidt hurtigt) i 2011! Og så skal vi finde tid til at øve os på designaKnit, for der røg også lige et i min indkøbskurv! (sådan set i samme pakke som din...)- og du kan roligt ønske dig Strik a la carte 1, for den er fed! Knus til familien

christunte sagde ...

Godt nytår til dig også!
Det har været så hyggeligt at lære dig rigtigt at kende. Håber, der kommer mere strikke-tid sammen næste år!

Lisbeth sagde ...

Tak for kommentarerne. Ja, vi skal øve os på designaknit og vi skal strikke sammen i 2011. Glæder mig til fødselsdagen om to uger. Håber på strikkerelaterede gaver, måske burde jeg holde fødselsdag for specielt strikke interesserede!!