fredag den 31. december 2010

julen 2010


Så er julen godt og vel overstået. En god og fredelig jul, dog præget af Claus' diskusprolaps, som har drillet en del. Det har været frustrerende for Claus, som plejer at være meget aktiv herhjemme, og frustrerende for os andre, som har måttet overtage. Louise har været rigtig god til at skovle sne, og har også forsøgt at hjælpe på andre fronter. Heldigvis var julemaden uddelegeret, så det gik fint, og vi fik klaret alt det andet med god hjælp fra min nevø.
Den, det faktisk gik mest ud over, var Casper, hvis juleferie blev meget kortere end vanligt. Normalt er han hjemme fra d. 23. til d. 26. om morgenen, men i år blev det kun til 1 1/2 døgn, og det synes han godt nok var for kort. Men sådan er det, og vi må tage ham hjem, så snart vi har overskud igen. Det går da fremad med Claus' ryg, så vi er fortrøstningsfulde.
Vi fik også dejlige gaver. Jeg fik Designaknit fra Claus og børnene, og det var et stort ønske, så jeg er startet på at lege lidt med programmet, og glæder mig til at blive bedre. Det gør mig i stand til at lave mønstre til strikkemaskinen, så jeg kan strikke forskellige modeller. Derudover fik jeg nogle bøger, glas og en smart opbevaringstaske, som ligner en gammeldags badehætte. Men ikke flere strikkerelaterede gaver.... heldigvis har jeg fødselsdag lige om lidt, og på ønskelisten står da Marianne Isagers nye A la Carte 1.

Ingen kommentarer: