søndag den 1. maj 2011

En smule garn og forår.

Da vi planlagde påskeferien i USA, lovede jeg Louise og Claus, at jeg ville bestille garn hjemmefra, så vi ikke skulle bruge noget af den meget sparsomme tid med at besøge garnbutikker. Så jeg havde mange dejlige stunder foran computeren, hvor jeg drømte og planlagde garnindkøb. Da mit lager bugner, begrænsede jeg mig til det skønneste pashminagarn fra Madeleinetosh. Jeg bestilte hos webster yarn, samt to bundter strømpegarn fra "Dream in color". Pakken var ankommet til hotellet i god ro og orden, og da vi kom, fik jeg pakken! Det er jo nærmest som en overraskelse, for man har jo fuldstændig glemt, at man selv har betalt den. Jeg blev meget glad for mit garn, og glæder mig til at strikke af det.
Mens vi har været væk er foråret kommet til DK, skønt med en masse solskin.
Louise og jeg var en lille tur omkring Hørsholm Kirke, hvor vi da lige nåede at se det sidste af anemonerne, skønt.
Ellers nyder jeg Magnoliatræerne rundt omkring,
og æbletræerne er lige på nippet til at springe ud.

1 kommentar:

christunte sagde ...

Jeg er helt enig - det var da kun en smule garn!