fredag den 29. maj 2009

Shoppetur

Louise og jeg tog til Lyngby i dag. Det blev til den helt store shoppetur. Vi startede i Spejdersport, så afgjort en af Louises yndlingsbutikker. Nu er hun så ekviperet til Blå sommer med t-shirts, sweat-shirts, regntøj og fleksible bukser, ikke helt billigt....
Herefter hentede vi pakke på posthuset, gik forbi Speichts stofbutik, som sørme havde udsalg, herligt. Så blev pakkenellikerne læsset af i bilen før turen gik videre til Løberen. Jeg er nemlig startet på fys. behandling for knæet (White river rafting er ligeså farligt som skiløb!) og mangler nogle sko. De sko, jeg hev ud af skabet, er omkring 15 år gamle, så det er vel ok med nogle nye. Louise er vokset ud af sine sko, så der faldt også lidt af til hende. Lige ved siden af Løberen ligger der en glimrende garnbutik, så den måtte jeg også lige ind i.... Der var det lækreste New Zealandske garn, Possum/Silk/Merino, som jeg også købte lidt af på NZ. Jeg kunne godt bruge lidt til et sjal, måske en gave?

Derefter gik turen tilbage til bilen, men vi måtte lige omkring ParadIs for at få energi til hjemturen. Hjemme kunne vi rydde op, hjælpe med aftensmaden og ellers nyde Claus' energi i haven.Til aften har Louise så oplevet Pretty Woman for første gang, og hun kunne også blive rørt... Det er bare en sød og god film, og sjovt at se deres trådløse telefoner, sikke monstre.

Nu har vi så fået taget godt hul på pinsen, åh jeg glæder mig, tre dage i strålende solskinsvejr, så kan det ikke blive bedre!

God pinse til alle i blogland.

3 kommentarer:

Laila: sagde ...

God pinse til jer!

Tigerdyretclaus sagde ...

Tak i lige måde, Laila! Hils mafilien...

Marianne sagde ...

Det kalder jeg at shoppe igennem - hold da fest. Ikke noget at sige til at Claus må knokle derhjemme - nogen skal jo sørge for at kvinderne kan shoppe :-)