søndag den 1. november 2009

Weekend

Min weekend startede fredag, hvor jeg mødte min gymnasieveninde i Hillerød. Vi spiste sen frokost på en af caféerne, og nød ellers en slentretur gennem Slotsgade. Der er den smukkeste udsigt fra Torvet over mod slottet. Med efterårsfarverne er det et fantastisk syn.

Vi kom også forbi det flotte springvand med fuglene.

Jeg fik indkøbt en smule, bl.a. undertøj. Jeg var også inde i Butik Strik, men jeg styrede mit indkøbsstop, og undlod at slæbe mere garn hjem, nu skal jeg have lavet lidt lagernedbringning!
Fredag aften besøgte vi nogle venner, som har en temmelig reserveret kat, der for en gangs skyld gerne ville nusses på maven.

Lørdag havde jeg så lige migræne, surt. Så jeg kørte for halv kraft, super irriterende. Men heldigvis gad Louise godt hjælpe mig i køkkenet. Vi lavede "fedtfattig chokolademousse" og Coq au Vin. Der skal en del løg i "hanen", og ingen af os elsker løgsaft, så Louise fandt skibriller frem, så vi overlevede uden for mange tårer.
Louise skulle til "Michael Jackson"aften sammen med pigerne fra klassen, så hun var shinet godt op. Svært at forstå, at hun kun er 12 år gammel. Senere fik vi besøg af dem alle, da de var ude og skræmme folk med "Trick or Treat".
I dag er der lidt vasketøj, der kræver opmærksomhed, lidt oprydning og klargøring inden næste uge, samt nogle andre småting... God søndag til alle andre i blogland.

7 kommentarer:

Merete sagde ...

Det er en meget smuk datter du har. Dejlig med en tur til Hillerød. Det er min barndoms by.
Merete

Lisbeth sagde ...

Tak, vi synes også, hun er smuk og dejlig.
Hillerød er en dejlig by, jeg kommer der bare for sjældent.

Karin Grøn sagde ...

Yndig pige- godt hun stadig leger- det med at de bliver så hurtigt voksne synes jeg ikke om- de mister deres barndom før den er begyndt og de mister- hvad der er meget værre- legen og dermed kreativiteten, men det er selvfølgelig op til familien, hvad man vil. Her legede jeg med de store unger og gjorde legen mulig. Vores hjem var et sted man legede og hvor man gerne måtte sige at man gik ud og legede- men vi er nok også priviligerede, for vi bor langt fra byen og har skov, strand, å og en dejlig gård med skønne murbrokker og træstumper til at bygge huler af og lege Robin Hood i.
Skønne fotos fra Frederiksborg slot. jeg har været med til at lave de buksbom der er i barokhaven, så dem har jeg vist mine børn en enkelt gang vi var på Sjælland

Laila: sagde ...

Jeg synes også det var dejligt at se et billede af slottet. Der foderede jeg ænder og svaner som barn. Mange år siden, men det står klart i hukommelsen.
Undertøj... Nu igen ;O)
Jeg må forøvrigt give dig ret i, at jeg er blevet meget glad for den nye BH-størrelse, som du fik "proppet" mig i.

christunte sagde ...

Hun er smart, hende Louise! God idé med skibriller!
Butik Strik er bare for hyggelig. Hvordan kunne du dog gå uden at købe noget? Du må tilbage igen!

Dorthe sagde ...

Ja, vi må da en tur til Hillerød - host, om nogle år, når vi har gravet/strikket igennem bare en lille del af lageret. Flot at du trods store fristelser holder garnindkøbsstoppet.
Hvor er Louise da bare smart - og forsinket tillykke. Ser ud til at have været en herlig fest.
Glæder mig til vores kommende weekend. KH

Marianne sagde ...

Sikke en skøn weekend, trods migræne og Louise er altså lige efter mit hoved og kop te. De der med ski brillerne - det bruger jeg også - jeg bruger bare svømmebriller :-)