søndag den 29. maj 2011

Forår


Vejret har jo været strålende i april med masser af sol og varme. Det kunne vi se på alle planterne i haven, da vi kom hjem fra påskeferie. Vi har da også nået at få varme og sol herhjemme, selvom maj jo nærmest har haft aprilsvejr med regn, rusk og relativ kulde.
Louise og jeg nåede i skoven for at nyde anemonerne, før de afblomstrede. Nu nyder jeg syrener, rhododendrons og alle de blomstrende træer og buske, dejligt.
I næste uge skal jeg på kongres i Wien, der er vejret varmere og foråret er blevet til sommer, så selvom de har lovet regn de næste par dage, tror jeg det er en dejlig tid at se byen i. Jeg har aldrig før været i Wien, så det bliver spændende og dejligt. Jeg har set lidt i guide-bøger, søgt på Ravelry, så garnbutikkerne er spottet, og forhåbentlig får jeg lidt sightseeing tid.

1 kommentar:

Mette G. sagde ...

Jeg er GRØN af misundelse. I min pure ungdom var jeg et år i huset i Wien og selvom jeg faldt pladask for byen, er det ikke lykkedes mig at kommer derned siden (og det er ret så mange år siden). Glæd dig :-)