torsdag den 26. maj 2011

Sommerferie forberedelse, og lange lyse nætter

Når jeg siger sommerferie forberedelse, er det jo ikke fordi jeg skal ud og bestille hotelværelse og tjekke fly tider. Nej jeg forbereder mig psykisk. Det er nemlig ikke noget man bare sådan lige gør i mit hovede. Det tager tid at vænne sig til, at man kan sove længe og være sent oppe. Det er så ikke lige det, jeg har tænkt mig at gøre. Samtidig skal jeg jo heller ikke op klokken f*** om morgenen og ud og gå tur. Selvfølgelig ikke, men måske bliver der tid til lidt motion og søvn, sådan en balance :-D. Så nu er det tid til at finde badetøj frem og pakke de store uldne trøjer væk. Det kan dog stadig blive lige lovligt koldt om benene. Men sommer er det blevet og bladene er blevet grønne, og skoven dufter så dejligt.

Tja der er ikke særlig meget mere at skrive om, pga. der ikke sker særlig meget. Mine forældre skriver jo ikke, så det bliver jeg jo nødt til :-S. (dette var en opfordring til mine forældre, om at de måske skulle skrive et lille indlæg.)

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Så er det jo godt, at de har dig, så der kan være lidt liv på bloggen ;-)

Tigerdyretclaus sagde ...

Øh, hva'?

christunte sagde ...

Louise - sejt at du får skrevet noget, så.
Håber, du når at vænne dig til tanken om at sove længe! (Det kan hurtigt nok være tid for at stå tidligt op igen...)