mandag den 9. juni 2014

Estland

Så er jeg kommet hjem fra min strikke/kultur/nørdetur til Estland. Og sikke en tur! Den er arrangeret af Madam Munch, og det har hun gjort godt. Turen bliver gentaget til september, og der er få pladser tilbage.
Estland har en meget stor og levende strikkekultur, og jeg havde forberedt mig godt på turen. Jeg havde læst Nancy Bush bog om Haapsalu sjaler samt en stor bog om øen Muhu, hvor der er en fantastisk rigdom i folkedragten med både broderier, strikning og syning.
Vi var en broget flok på ialt 24 kvinder, jeg kendte kun to på forhånd. Vi mødtes i Kastrup i mandags og fløj til Tallinn. Den første aften præsenterede vi os for hinanden.
Der var mange håndarbejdslærere, men ellers var vi en blandet flok.
Bodil bad os om at prøve at blande os godt og grundigt, så man ikke satte sig ved siden af den samme hele ugen. Det lykkedes, og det var en succes, da vi fik snakket sammen på kryds og tværs.

Ingen kommentarer: