mandag den 2. juni 2014

Kom Maj du søde milde - og farvel igen!

Det er så ikke, fordi jeg keder mig, eller der ikke sker noget i mit liv, at der er radiostilhed. Nok nærmere tværtimod, for hold da op, hvor livet flyver afsted. Nu er der kun 1 måned til Louise kommer hjem. Hun har været afsted i 10 måneder, og den tid har både gået langsomt, men også hurtigt. Vi har savnet hende rigtig meget, og glæder os til hun kommer hjem, men  vi har også nydt tosomheden.
Maj har været en begivenhedsrig måned.
Første weekend var jeg på strikkekursus, hvor jeg fik strikket en sommerbluse i bomuld, og købt lidt mere bomuldsgarn, så nu er jeg igang med næste sommerbluse. Det var hyggeligt og lærerigt som altid.
Foråret kom buldrende, og det var skønt. Æbletræerne blomstrede så smukt, så nu håber vi, vi får rigtig mange æbler.
Alt i haven er ca 3 uger tidligere end de andre år.
Ligenu står silkepæonerne smukt.
Vi havde også vores årlige møde i thoraxanæstesiologisk udvalg, dvs i år havde vi udvidet det til også at omhandle anæstesi til karkirurgi. Mødet blev i år holdt på Hotel Storebælt/Sinatur, et dejligt sted, og et godt møde med fint fremmøde, bortset fra min afdeling, der var ringe repræsenteret ved 2 læger, 3 perfusionister og 4 anæstesisygeplejersker. Det bliver forhåbentlig bedre næste år.
Vi har været til to konfirmationer, Claus' guddatter blev konfirmeret St. bededag. En dejlig dag og fest, hyggelige gæster og en smuk og glad konfirmand.
Den sidste weekend i maj var jeg så på Læsø med to veninder. Det var en utrolig dejlig og afslappende weekend. Vi kørte til Frederikshavn fredag morgen, lod bilen stå på parkeringspladsen og tog færgen til Læsø. 
Om eftermiddagen gik vi i Læsø kurbad, det kan anbefales! Dejligt med saltvands bassiner, og vi forkælede os selv med en behandling med saltpeeling, mudder/alge indsmøring og afsluttende massage med creme. Huden var blød og lækker bagefter, og vi var helt afstressede.
Lørdag morgen lejede vi cykler, og så cyklede vi derudaf.... 40 km. Jeg har ikke cyklet særlig meget de sidste mange år, så jeg kunne godt mærke min bagdel. Men det er en perfekt måde at opleve øen på, og der er ingen bakker.
Desværre havde vi glemt solcreme og kasket, så vi blev noget forbrændte.
Vi var helt ude ved Læsø Uldstue, som er et dejligt dejligt sted.
Der røg kun en smule garn med i tasken....
Søndag cyklede vi ned til saltsyderiet, ialt 20 km.
Det var spændende og interessant at se syderiet.
De syder 70 tons salt om året.
Om eftermiddagen tog vi færgen tilbage til Frederikshavn og kørte hjem. God weekend, der bestemt kan tåle en gentagelse.
Den sidste dag i maj tog Claus og jeg i Tivoli, det var hyggeligt, selvom vi ikke blev så længe.
Årets første og bestemt ikke sidste tivolitur.

Ingen kommentarer: