mandag den 2. juni 2014

Juni - fuld af gode oplevelser

Så er juni skudt igang, og jeg er på vej til Estland. Jeg skal på kultur/strikke/workshop tur, og jeg glæder mig! Jeg rejser med Christunte på en tur arrangeret af Madam Munch, og jeg skal nok skrive meget mere om den i næste uge.
Claus har fået fornøjelsen af at være hjemme, han skal arbejde. Jeg ville gerne have haft ham med, men selvom han synes historien og kulturen bag strikningen er interessant, tror jeg alligevel, at han ville kede sig. Men han har da efterhånden sparet en del goodwill op, først er jeg på weekend på Læsø, og nu denne tur. Samt ikke at forglemme, at jeg også skal til Firenze til september, så der må snart være noget ekstra bare for ham (og måske hans datter). Vi må se, om vi kan få arrangeret en ekstra skitur el. lign. for dem.
I går var vi på skovtur sammen med nogle venner, vejret var dejligt, og vi camperede bag Hørsholm Kirke. Det bliver let overdådigt, når alle har en ret med til et fælles picnicbord.
En succes, som tåler gentagelse.

Ingen kommentarer: