fredag den 5. december 2008

Juleindkøbstur II

Så blev de sidste to dage af ferien brugt, og de er brugt godt. I går var min veninde og jeg i Lyngby til sidste del at vores indkøbsture. En rigtig hyggelig dag, hvor jeg fik købt de næstsidste gaver og hun fik købt en del også. Det er sådan en god tradition, for vi får snakket og hygget og vi undgår stress over gaveindkøbene. Ofte har vi også inspireret hinanden, og det kan jo godt bruges.

I dag har vi været på Riget med Casper. Han har fået dilateret (blokket) sit spiserør. Det gik fint, og han har det godt igen. Han har sovet i eftermiddag og er helt frisk nu.


Louise og to skoleveninder har adopteret et dyr (http://www.adopteretdyr.dk/), og har i den forbindelse købt henholdsvis en hvalros, en isbjørn og en panda. Det er rigtig lækre pelsdyr, bløde og krammelige, som pigerne knuselsker. Vi har også adopteret en elefant, som Casper får i julegave.

I eftermiddag var Louise og en skoleveninde i biografen for at se High School Musical III. Jeg brugte tiden til at få købt de sidste julegaver, så nu mener jeg, at jeg ikke behøver at købe flere. Jeg mangler at strikke lidt, og så skal de pakkes ind.

Rigtig god weekend til alle i blogland.

2 kommentarer:

Marianne sagde ...

Jeg elsker ideen om at Casper skal have en elefant i julegave :-) Og hvor er Casper en flot ung mand, der ligner søster en hel del....

Lisbeth sagde ...

Ja, Casper bliver sikkert glad for elefanten, selvom han ikke har så tæt et fordel til bamser og bløde dyr. Casper er køn, vi forstår ikke helt, hvordan det er lykkedes os at få så dejlige børn.... Men heldigvis bliver vores afkom oftest pænere end vi er, godt for dem.