lørdag den 13. december 2008

Musikskolens julekoncert

Nu var det jo med bange anelser og få forhåbninger at vi gik til året begivenhed i Rungsted kirke, hvor Hørsholm Musikskole holdt sin årlige julekoncert. Koret havde ydermere allerede været til en times mere eller mindre kaotisk prøve med minikoret og nogle strygere på musikskolen tidligere på eftermiddagen. De mødtes kl. 18:30 for en sidste prøve, mens vi andre kastede os ind i kirken for at bemægtige os en plads egnet for videooptagelse. Kirken blev naturligvis efterhånden fyldt til absolut sidste plads - alle var jo kommet for at se deres små poder og podinder!
Programmet var som sædvanligt fyldigt og varieret, så spændingen var stor, da lyset blev slukket og dørene gik op til Lucias indtog. Nu er det jo ikke nemt at tage ordentlige videoklip i mørke, så her er klippet fra deres tur ud igen.



Mens koret nu var fremme, fik de også lov til at synge "Maria gennem torne går", som I da også lige skal have lejlighed til at se og måske nok mere høre.



Vel ude var det blokfløjternes tur, som bl. a. fik lov til at spille "Et barn er født i Bethlehem"



Det var bestemt en væsentlig bedre oplevelse for både optrædende og tilhørere, end vi havde forventet og oplevet tidligere. Kvaliteten var langt højere, og ungerne væsentlig sikrere i deres optræden. Det er jo godt, der er sikkert mange børn, som har fået knust deres musikglæde ved at blive sendt til en optræden, som de ikke helt magter.

Ingen kommentarer: