onsdag den 31. december 2008

Nytår

Så er endnu et år gået, og alt for hurtigt, men det er vist bare et tegn på min fremadskridende alder. Jeg runder et skarpt hjørne om 14 dage, og det bliver en fødselsdag uden hurlumhej. Vi er så langt væk, som vi kan komme, så der er kun Louise og Claus til at fejre mig. Jeg er jo blevet fejret i november af alle vennerne, og det var en forrygende fest, så jeg mangler ikke noget.Vi har travlt som sædvanligt. Rasmus bager kage, jeg laver is og Claus har bagt kransekage, som bliver pyntet nu. Om lidt henter Claus forretten, og når vi har klædt om, er vi klar til nytårsfest hos vennerne, det glæder vi os til.

På falderebet har jeg begået endnu et par strømper, det er blevet til 23 par i år.


Faktaboks:
Garn: Silkbloom fra BCgarn, jumjum garn, blødt og lækkert, og det strækker meget langt.
Pinde: Harmony, Knitpicks 2½, mine favoritstrømpepinde
Mønster: klassisk 2x2 rib, ingen ben i det
Hot or not: Hot, Louise elsker hjemmestrikkede strømper.

Til sidst vil jeg ønske alle, der er kommet her forbi et rigtig godt og lykkebringende nytår.

1 kommentar:

Marianne sagde ...

Du sokkekvinde - du burde forsøge dig med mine regnbue sokker fra forleden :-) Og man må sige at du/ i blev fejret efter alle kunstens regler i november. Og nu under fremmede himmelstrøg - du er godt nok en meget heldig kvinde :-) Husk nu at nyd det og tage nogle skønne billeder...