søndag den 7. december 2008

Tilbageblik


Åh, det har været en god og hyggelig weekend. Casper klarede fredagens strabadser i fin stil og var frisk meget hurtigt. Lørdag morgen bød på morgenhygge i sengen sammen med far og lillesøster, herligt.

Lørdag var Claus og Casper til pårørendemøde på Caspers institution, imens bagte jeg æbleskiver, og Louise og jeg gjorde klar til gæstebud til glögg og æbleskiver. Vi fik besøg af venner fra Louises klasse og havde en superhyggelig eftermiddag/aften. Børnene hyggede sig med brætspil og Wii og havde det dejligt.


Louise får adventsgaver i år, og 2. søndag i advent var gaven en juleuro fra hendes fødselsår, den har hun ønsket sig. Casper fik en marcipanfigur, som han spiste en smule af. Han blev glad for at få en gave, men er ret ligeglad med indholdet.

Søndag frokost blev holdt på Custom House, hvor min søster holdt fødselsdag, hyggeligt og rart. Hun blev fejret efter alle kunstens regler med masser af gode gaver. Custom House er et godt sted med god betjening og meget lækker mad.


Da vi kom hjem, måtte jeg lige tage en "morfar" pga migræne, irriterende. Jeg var temmelig groggy, men klarede dog at gå til Sigurd Barretts julekoncert. Det er en årlig tradition, vi har haft de sidste mange år, det var 8. gang i år, at vi var derinde. I år havde jeg fået købt billetterne to forskellige steder for at få så gode billetter, som muligt. Jeg er ikke begejstret for billetnet, som jeg synes er for ufleksibelt og horribelt dyrt. Billetnet tager 20 kr i gebyr pr. billet, og ingen skal bilde mig ind, at der er samme arbejde med at udstede 2 eller 20 billetter, så som regel bliver jeg sur, når jeg er nødt til at købe billetter via billetnet. Men det var en fordel, at vi sad to steder, for min nevø og Louise sad det ene sted, og Claus og jeg det andet. Så var det ikke så pinligt, at Claus og jeg sang med, hver gang der var en chance. Louise synes, vi er mere end almindelig pinlige, når vi synger med... Det var en fantastisk dejlig koncert, og vi var i rigtig godt humør, da vi tog hjem til kyllingen i ovnen.

Nu er weekenden så snart slut, desværre, og arbejdslivet starter igen. Det er dejligt med en uges koncentreret juleforberedelse, og jeg har fået brugt ugen godt. Alle gaver er i hus, første småkagebagning er overstået og småkagerne nærmest spist, og vi har fået hygget med en masse, dejligt.

7 kommentarer:

Laila: sagde ...

Det lyder som en overtravl weekend.

Forældre SKAL være pinlige. Det er vores pligt! ;o)

Tigerdyretclaus sagde ...

Ja, det var nok lidt for meget af det gode.

Det lykkes tilsyneladende på glimrende vis at opfylde Louises behov for pinlighed 8-)

Lisbeth sagde ...

Jamen det gik så fint alligevel. Hvis det ikke lige havde været for den dumme migræne, så havde jeg nydt hvert sekund. Og ja, vi opfylder helt klart Louises behov... Håber, i får julet igennem i Schweiz

Madame sagde ...

Det lyder som en rigtig dejlig weekend, Lisbeth! Men det er ærgerligt, at du må slås med migræne ...

Lisbeth sagde ...

Jo det var en dejlig weekend, og ja, det er irriterende, når jeg har migræne, men det er heldigvis ikke så tit mere. Og den var væk mandag morgen, dejligt.

Marianne sagde ...

Hvor blev jeg glad af at læse om din weekend - og sikke nogle skønne billeder af husbonden med ungerne både dem i sengen og i Nyhavn - de varmer helt utroligt. Og jeg kan ikke være mere enig omkring billetnet :-)

Lisbeth sagde ...

ja Marianne, det var en rigtig dejlig weekend, og nu er endnu en uge fløjet afsted. Casper havde også en rigtig god weekend, det er så dejligt, når det lykkes.