mandag den 1. december 2008

Småkagebagning


Så har Louise samt to kammerater bagt småkager. Jeg havde lavet dejen efter en opskrift fra Femina, peanutsmåkager. De dufter i hele huset, så man næsten bliver mæt bare af duften. Ungerne er vilde med dem, men dejen var svær at rulle ud, så der blev en hel plade med "pebernødder", efter figurkagerne var bagt.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

de er meget pæne!børnene altså. Hilsen ?

Lisbeth sagde ...

Tja, sådan går det jo, når børnene er så store, at de kan surfe på nettet og derved læse min blog.... Og ja, børnene er vældig pæne.

Anonym sagde ...

Ja de er så flotte på billedet især pigerne og ham med den grønne trøje!!
Pebernødder og julekager er det bedste!! >:D

Hilsen de smarte Piger og ham i den grønne trøje.

Anonym sagde ...

to tomater rullede over en vej
den ene tomat blev ramt og så sagde den anden tomat "kom så kethup".

Marianne sagde ...

Sikke nogle skønne billeder af nogle dejlige unger og det er jeg vist ikke ene om at syntes, ha ha

Laila: sagde ...

Dem kunne jeg nu godt tænke mig at smage!

Lisbeth sagde ...

Det er nogle rigtig dejlige børn, og 11-12 års alderen er god, de er ikke teenagerforfærdelige endnu... Og Laila, du må meget gerne smage, så enten må du komme forbi, eller sende din adresse, så skal jeg sende en smagsprøve. Men de smager altså ikke godt, og jeg har smagt på dem. Men jeg kan heller ikke lide peanutbutter....