søndag den 18. april 2010

Køreteknisk kursus 2

Søndagen er så brugt på Sjællandsringen, hvor vi har været til køreteknisk kursus 2. Jeg havde ellers fået kolde fødder for et par uger siden, fordi jeg kom til at tænke på, hvor usædvanlig ubehageligt det var at snurre rundt og at miste kontrollen over bilen. Men der var ingen kære mor, og jeg skulle heller ikke have det for nemt, så bilen fik sommerdæk på, og afsted gik det... Sidste gang oplevede jeg, at bilen ikke kan standse, hvis den kører omkring 40 km på en glat vej. Og jeg kan oplyse om, at det stadig gælder. Bilen kunne omdøbes til skøjteprinsessen, for den mister fuldstændig vejgrebet på våd vej. Svært ubehageligt, men til forskel fra sidst, kørte jeg så langsommere. Og ved omkring 25-30 km kan jeg faktisk næsten redde udskridningerne. Så jeg fik heldigvis også denne gang en god oplevelse, og det var ikke så panikfremkaldende, som sidste gang. Til gengæld kan den så bremse på tør vej, og også så jeg nærmest ryger frem i vindspejlet... Men det er jo rart at kende sin bil under forskellige forhold, og det gør jeg så nu.
Nu sidder vi og stener foran hver vores computer, godt trætte.

1 kommentar:

Tigerdyretclaus sagde ...

Hmm, det største problem var vist, at Lisbeth var alene i sin bil - så var der jo ikke nogen, som kunne høre på hendes beklagelser.
Faktisk kørte hun bedre og bedre og viste glimrende kontrol over sin bil. Dette indbefatter jo også at vide, når man skal sætte hastigheden ned, og det lykkedes at overbevise instruktøren om, at de dæk ikke dur til højere hastighed i glat føre.